NASSAU leverer branchespecifikke løsninger til parkeringskælder i hele Danmark

porte til parkeringskældere

En parkeringskælder har forskellige behov

En af de vigtigste faktorer i parkeringskælder er sikkerhed. NASSAU ledhejseporte til parkeringskælder er fremstillet af robuste materialer og er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner som f.eks. nødstop, sensorer og nødåbningssystemer. Dette sikrer, at portene fungerer pålideligt og beskytter køretøjer og personer mod potentielle farer.

En anden væsentlig faktor er pladsbesparelse. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, da parkeringskældre normalt har begrænset plads og forskellig størrelse og design. Vi tilbyder forskellige typer ledhejseporte som er designet til at maksimere pladsudnyttelsen. Derudover kan porten designes efter eget ønske i farve, materiale, finish og design.

Da ingen behov er ens tilbyder vi et stort valg af udstyr til parkeringskældre, alt efter om det er offentligt eller privat. Derfor har vi et stort udvalg af åbningsmuligheder i form af radar, sensor, lyssignaler, nøgle, fjernbetjeninger, kodetastatur m.m.

Derfor er det ikke bare en luksus, men en nødvendighed at investere i en pålidelig ledhejseport til en parkeringskælder. En specifikt designet port kan reducere nedbrud og optimere driften.

port til parkeringskælder

Indvendigt

Der er både behov for porte indvendigt og udvendigt i en parkeringskælder. Den indvendige løsning har behov for mest mulig gennemsigtighed og sikkerhed.

port til parkeringskældere

Udvendig

Her er porten udstyret med en ekstra afstivende bundsektion for at kunne holde til vejrforholdene, i modsætning til den indvendige løsning.

ledhejseporte til parkeringskældere

 

Har du parkeringskælder og mangler nye ledhejseporte?

Vil du gerne læse mere om vores 9000 Glas portløsninger til parkeringskælder?

Så kan du læse mere om 9000G på vores ledhejseportside. 

 

Hvis du har brug for en autoriseret servicepartner og reparations partner?

Læs mere om service og reparation af porte til parkeringskældre på vores service side.

Vil du gerne høre mere om løsninger til parkeringskælder? Indtast postnummer og få kontaktoplysninger på din konsulent

Læs mere om vores forskellige port løsninger i vores 8000 brochure og 9000 brochure