NASSAU leverer løsninger til lastbilbranchen i hele Danmark

Branche Lastbiler - Scania

Store porte til lastbiler, godt lysindfald og isoleringsevne

Med en NASSAU 9000-model har du sikret dig et godt og solidt fundament for din bygning. Alle vores porte er med opskummede sektioner. Har du brug for en løsning med glas har vi flere forskellige gennemsigtige løsninger, heriblandt 9000G, 9000M og 9000 Energi. 

NASSAU tilbyder derudover også gangdøre, som set hos Scania på billedet til venstre. Scania havde behov for en let og elegant løsning, med lysindfald ind til værkstedet, for at få mere naturligt lys i arbejdsomgivelserne på værkstedet. Samtidig er der blevet indbygget en gangdør for at kunne skabe let adgang til lokalet uden at man skal åbne porten og derved lukke varme ud af lokalet.

Der er samtidig mulighed for vores ekstra isolerende 8000 og 8000 speed modeller. Disse modeller er ekstra isolerende med hele 82mm sektion tykkelse, afbrudt kuldebro og mulighed for ekstra isolerede vindueselementer. Dette resulterer i en højere inde temperatur, hvilket sparer penge på opvarmning af lokalet.

lavenergiport-automatisk port 8000 speed ledhejseporte galleri MAN

MAN

MAN skulle bruge ekstra isolerende porte og valget faldt på NASSAU 8000-modellen. Derudover ville de gerne have en tofarvet portløsning, med 4 rækker af ruder. 8000-modellen sikrer at der er en konstant og høj temperatur og et stabilt indeklima i lokalet, når der bliver arbejdet på lastbilerne.

8000 lavenergiporte

8000-løsning

NASSAU 8000-løsningen er den bedst isolerende lavenergiport på markedet. MAN og Scania havde begge behov for en ekstra isolerende løsning, som ikke gik på kompromis med hastigheden. Her var 8000-modellen den eneste der kunne leve op til deres krav.

porte til lastbiler - NASSAU bil

Scania

Scania havde brug for en holistisk portløsning i deres nye domicil, i Odense. NASSAU kunne tilbyde alsidige portløsninger, der kunne leve op til de høje krav fra Scania. Der er en bred vifte af 9000 porte, med supplement af 8000-modellen til de lokaler der skulle bruge ekstra isolerende porte.

8000 port ved Scania - porte til lastbiler

 

Har du brug for porte til lastbiler? 

Vi har et bredt udvalg af porte med forskellige funktionaliteter der passer til lastbiler.

Læs mere om vores forskellige løsninger på vores ledhejseportside. 

Derudover kan der findes information på den ekstra isolerende 8000 model, på vores lavenergiport side.

 

Hvis du har brug for en autoriseret servicepartner og reparations partner?

Læs mere om service og reparation af porte til lastbiler på vores service side.

Vil du gerne høre mere om større portløsninger til lastbiler? Indtast postnummer og få kontaktoplysninger på din konsulent

Læs mere om vores forskellige port løsninger i vores 8000 brochure og 9000 brochure