Skadedyrssikring til fødevarerbranchen leveret af NASSAU

DLG

Skadedyrssikring til din næste port

DLG har igennem flere år været en loyal kunde hos NASSAU, som har leveret porte til DLGs lagerhaller i hele Danmark. DLG servicerer og forsyner landmænd i hele Danmark med blandt andet sædekorn, gødning og jordbrugskalk.

På DLGs lagerhaller får de desværre ofte besøg af sultne skadedyr, som bider sig igennem bundtætningen på traditionelle porte. Derfor har NASSAU udviklet en ny gnaversikret bundtætning, som holder skadedyrene ude.

DLG har testet NASSAUs nye sikring mod skadedyr, Rodent Stop, på fire af deres porte i Hasselager. Rodent Stop er en effektiv sikringstype mod skadedyr som f.eks. mus og rotter, der kan gnave sig igennem mange forskellige materialer, f.eks. bundtætningerne på porte.

Hvad siger DLG om skadedyrssikring?

Udover at være en effektiv sikring mod skadedyr, er Rodent Stop også en sikker løsning, der følger lovgivningen. Rodent Stop er testet og godkendt i henhold til gældende standarder og overholder alle regler inden for klemkræfter og klemsikring.

– Vi ser tydeligt, at Rodent Stop kan holde til angreb fra gnaverne, men det er også en mere sikker løsning i forhold til, hvad vi tidligere har set, siger Keld Caspersen. For at bibeholde portens pæne design monteres en afdækningskappe med kantliste over børstetætningen og trådnettet.

– Løsningen ser rigtig godt ud, og det går ikke ud over portens design, at der er monteret Rodent Stop, siger Keld Caspersen. Upåklagelig levering og høj kvalitet DLG Hasselager har været en loyal kunde hos NASSAU i flere år, og de er både glade for produkterne og de serviceydelser, som NASSAU leverer.

– Dialogen med NASSAU er upåklagelig og vores samarbejde har været velfungerende igennem alle de år, vi har været kunde. Vi oplever god service både ved reparation og vedligeholdelse af portene. Og så leverer NASSAU selvfølgelig nogle produkter af høj kvalitet, slutter Keld Caspersen.

Skadedyrssikring med logo
Skadedyrssikring port

 

Vil du gerne læse mere om vores forskellige portløsninger?

Du kan læse mere om vores forskellige løsninger på vores ledhejseport side.

Vil du gerne have et upforpligtende tilbud på en port med rottesikring?

kontakt en af vores lokale salgskonsulenter

Hvis du har brug for en autoriseret service- og reparations partner?

Læs mere om service og reparation af porte til på service side.

Vil du gerne have eftermonteret skadedyrssikring?

Kontakt vores serviceafdeling på nedenstående telefonnummer:

70 70 23 46

Vil du gerne høre mere om vores skadedyrssikring? Kontakt din lokale konsulent nedenfor.