NASSAU leverer branchespecifikke løsninger til vaskehaller i hele Danmark

Vi er specialister i porte til vaskehaller

Ved NASSAU har vi mange års erfaring med vaskehaller og hvilke løsninger der passer til den individuelle vaskehal.

Da vi laver alle vores porte på egen fabrik, tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor vi kan designe og producere unikke porte tilpasset kundens specifikke krav, alt efter hvor hårdt et miljø porten skal være i. 

Vores portblade og lister er lavet i aluminium, der gør vi sikrer os at porten kan modstå de barske forhold, de udsættes for i bilvaskeanlæg. Derudover kan vores porte laves med rustfaste sidekasetter, samt en generel rustfast udførsel. Hvis der ønskes særlig betjening til porten, kan disse også tilpasses til vådrum.

Vi har en omhyggelig produktionsproces, hvor hver enkelt port gennemgår grundige kvalitetskontroller for at sikre, at den lever op til vores standarder.

Kort sagt er vi din pålidelige partner, når det kommer til vaskehalsporte. Vi har ekspertisen, erfaringen og engagementet til at levere produkter af højeste kvalitet, der opfylder dine behov.

få lys i vaskehaller med ledhejseporte fra nassau
ledhejseport 9000 panorama vaskehaller

Vaskehaller har forskellige behov

At vælge en pålidelig ledhejseport specifikt designet til vaskehaller kan være afgørende for en effektiv drift. Dette valg har direkte indflydelse på antallet af driftsstop, da den rigtige ledhejseport kan minimere risikoen for nedbrud.

En kvalitetsport er konstrueret til at modstå det barske miljø i en vaskehal, hvor høj fugtighed, temperaturvariationer og kemiske påvirkninger er en del af hverdagen. En port designet specifikt til dette formål vil have en højere modstandsdygtighed, hvilket reducerer risikoen for nedbrud.

Hver gang en vaskehal oplever et nedbrud, fører det til tabt tid, mindsket produktivitet og utilfredse kunder. Dette kan skade virksomhedens omdømme og økonomi. Ved at vælge en ledhejseport designet til vaskehaller kan disse nedbrud mindskes, hvilket i sidste ende kan bidrage til en mere effektiv drift og øget kundetilfredshed.

Derfor er det ikke bare en luksus, men en nødvendighed at investere i en pålidelig ledhejseport til vaskehaller. En specifikt designet port kan reducere nedbrud, optimere driften og bidrage til virksomhedens overordnede succes.

9000 panorama ledhejseporte galleri OK

OK

Her ses en OK vaskehal med en NASSAU 9000 Panorama port, denne giver det optimale lysindfald og mulighed for at se bilen bliver vasket.

Ingo bilvask 9000G vaskehaller

INGO

Denne INGO vaskehal har en lille og robust NASSAU 9000 Glass løsning, med en bundsektion i aluminium for at afstive bunden og gøre porten mere robust.

Circle K bilvask 9000G

Circle K

Her ses der udkørslen til en Circle K vaskehal med to NASSAU 9000 Glass porte, portene har ligesom INGO porten en afstivende aluminiums sektion.

Brancheløsning vaskehaller

 

Har du vaskehaller og mangler nye ledhejseporte?

Vil du gerne læse mere om vores 9000 Glass og panorama løsninger til vaskehaller?

Så kan du læse mere om 9000G og 9000P på vores ledhejseportside. 

 

Hvis du har brug for en autoriseret servicepartner og reparations partner?

Læs mere om service og reparation af porte til vaskehaller på vores service side.

Vil du gerne høre mere om løsninger til vaskehaller? Indtast postnummer og få kontaktoplysninger på din konsulent

Læs mere om vores forskellige port løsninger i vores 8000 brochure og 9000 brochure