Din løsning, din garageport – Se prisen

NASSAU producerer Garageporte efter dine behov

Hvad koster min nye Garageport? I vores webshop har vi gjort det let og enkelt. I webshoppen kan du designe din egen Garageport og se din pris med det samme. Du kan indtaste dine specifikke mål og ønsker til din Garageport, så du er sikker på, at den passer til netop dit hus. Hvilken farve kan jeg vælge? Skal det være visions- eller panoramaruder? Alt dette kan du designe i vores webshop, som visuelt viser dig, hvordan din Garageport kommer til at se ud. Er du i tvivl om opmåling, kan du i webshoppen vælge Tryghedspakken, hvor vores uddannede montører kommer ud og måler op. Vi hjælper naturligvis også med levering og montering.

Det er din Garageport – derfor indordner vi os efter dine ønsker, så vi sikrer, at du får mest mulig glæde af Garageporten. Du designer, og vi producerer.

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer af Garageporte, som har 3 forskellige overfladestrukturer. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline og NASSAU Woodgrain. De tre modeller er funktionsmæssigt ens, men har hver deres unikke udtryk og stil. Ønsker du at læse mere om modellerne kan du klikke her

Garageporte i højeste kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og med 49 års erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitet i alle processer. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser. Vi har vores egen fabrik i Ringe på Fyn. Vi ønsker nemlig at give vores kunder den bedste kvalitet og service. Vores mange års erfaring gør, at vi i dag er blandt Europas førende producenter af Industriporte og Garageporte. 

Har du brug for rådgivning, sidder vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på 6362 2302, hvis du ønsker hjælp til din nye Garageport.

hvad koster en garageport garage

Design din Garageport her og se pris med det samme

Garageport designer
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)