Kender du Tryghedspakken fra NASSAU?

Din tryghed

Få hjælp til opmåling af Garageport med en Tryghedspakke fra NASSAU. Når du bestiller din Garageport online i vores webshop og tilvælger Tryghedspakken, så indtaster du blot dine ca. mål, hvorefter vores portkonsulent kommer ud og måler nøjagtigt op, så alle mål og pladskrav er overholdt.

Du behøver ikke at have forstand på Garageporte for at bestille en NASSAU Garageport i webshoppen. Ved valg af Tryghedspakken står vores uddannede montører og portkonsulenter klar til at give dig professionel rådgivning i hele processen. Vi kommer og måler op, således vi sikrer, at du får produceret en garageport, der passer på millimetermål til dit hus. Vi hjælper dig, hvis du skulle have spørgsmål om din nye Garageport.

Det skaber en tryghed hos dig, at vores professionelle portkonsulenter sikrer at alle detaljer og pladskrav er overholdt. Vi sørger nemlig for at garageporten passer perfekt, inden vi sætter produktionen i gang.

Hvis du vælger selvmontage gør vi opmærksom på at skinnesystemet skal justeres, så det passer til den enkelte garageport. Vi henviser her til vores montagevejledning, for tilpasning af skinnesystem.

Hvis du vælger en NASSAU Tryghedspakke, gør vi opmærksom på, at din bestilling ikke er bindende før NASSAU har foretaget opmålingen.

Vi tilbyder individuelle løsninger, og i vores webshop kan du designe din Garageport ud fra dine ønsker og behov. Klik her for at tilgå vores webshop.

hvad koster en dansk nassau garageport