Efter køb af garageport

Efter køb af garageport

Efter køb af garageport, er der 2-3 ugers leveringstid på porten. Hvis du har valgt at få porten monteret af en af vores montører, kommer de og sætter porten op for dig. Hvis du har valgt at sætte porten op selv kan du med fordel se vores video her

Herunder vil du finde de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med din port, efter du har fået købt eller monteret den.

 

Der er højere i garagen, end de medleverede ophæng kan nå. Hvad kan jeg gøre?

Der kan tilkøbes ophængsjern i længder af 3000 mm pr. stk. Disse ophængsjern kan tilpasses, så de fungerer som ophængsbeslag fra garageporten til loftet i stedet for de medlevere.

Hvordan forskaller jeg mit garageloft?

Forskalling af garageloft
En Garageport fra NASSAU monteres altid på den indvendige side af garagemuren, da porten åbner lodret og kører ind under loftet i din garage. Garageporten skal fastgøres i garageloftet ved hjælp af de medleverede ophængsbeslag, når garageporten monteres.

Skruefast garageloft
Garageloftet skal være skruefast. Hvis ikke hele loftet er skruefast skal det markeres, hvor det er skruefast, inden monteringen påbegyndes.

Forskalling af garageloft
Hvis ikke du ved eller kan se, hvor garageloftet er skruefast, kræver det at du forskaller dit garageloft. Det vil sige, at du monterer forskallingsbrædder på loftet, som garageporten kan monteres fast i.

Vi anbefaler, at du monterer forskallingen til garageloftet på tværs af portåbningen:

Forskalling af garageloft

Du kan også montere forskallingen til garageloftet langs portåbningen:

Garageloft forskalling

Hvordan vedligeholder jeg min Garageport?

Du bør vedligeholde og rengøre din Garageport engang imellem, så den forbliver i flot stand. Vi anbefaler, at du gør dette to gange om året. Men hvordan rengøres en Garageport? Vi har lavet 3 trin, som guider dig til en korrekt rengøring af Garageporten:

Start med at skylde din Garageport forsigtigt med vand (meget gerne med regnvand, for at undgå kalkpletter), så alt skidt og snavs fjernes fra portens overflade.

OBS: Bug ikke en højtryksrenser, da lakeringen kan tage skade.

Vask derefter garageporten grundigt med autoshampoo. Dette gøres med en blød svamp eller børste. Hvis du har ruder i din Garageport, skal disse vaskes forsigtigt med rigeligt brug af vand. Skyld herefter hele porten igen, så alt shampooen forsvinder.

OBS: Brug aldrig saltholdige væsker på din Garageport, da dette nedbryder portbladets overflade.

Til sidst tøres Garageporten med en blød klud.

Hvor skal jeg placere lampeudtag/elstik til min garageportmotor?

Lampeudtag/elstik til garageportmotor
Alle garageporte fra NASSAU er automatiske og åbner samt lukker via motor. Det betyder, at garageportmotoren skal kobles til et lampeudtag/elstik (230V), som typisk placeres i garageloftet.

Hvor skal lampeudtaget være?

Hvis du endnu ikke har monteret lampeudtag/elstik i din garage, og du ved hvor din garageport skal være, bør du placere lampeudtaget/elstikket tæt på der, hvor garageportmotoren kommer til at være.

Hvor sidder garageportmotoren?

Garageportmotoren er placeret ca. 3,3m inde i garagen, midt for porthullet. Motorens ledning er ca. 50 cm lang og lampeudtaget/elstikket skal derfor være inden for denne rækkevidde. Vi anbefaler, at du placerer lampeudtaget/elstikket ca. 20 cm til højre eller venstre for garageportmotorens placering.

Ved porthøjde 1830 – 2125 mm: I en dybde af 3100 mm
Ved porthøjde 2126 – 2330 mm: I en dybde af 3350 mm
Ved porthøjde 2331 – 3000 mm: I en dybde af 4145 mm

Det må ikke sættes i midten (hvor garageportmotoren er placeret), da der ikke er plads. Hvis du ønsker en ikke-synlig elinstallation, anbefaler vi, at du rykker lampeudtaget/elstikket yderligere 30-40 cm bagud for på denne måde at få skjult installationen bag garageportmotoren. 

Kan man købe en ny fjenbetjening til garageport?

Hos NASSAU kan du altid købe en ny fjernbetjening til din garageport, du skal blot omkode den nye til din garageport. Se vores videoguide for nem omkodning her 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vores team er kun et opkald væk og klar til at hjælpe dig!
Emil Salgskonsulent

Emil Jensen,
Teknisk support
Emijen@Nassau.dk

andefr-faq

Anders Frandsen,
Teknisk support
Andefr@nassau.dk

Theis konsulent

Theis Christoffersen,
Teknisk support
Thechr@Nassau.dk