NASSAU Energy Industriporte til Odense Havn

NASSAU Energy Industriporte til Odense Havn

Minimér dit energiforbrug

Med NASSAU’s 9000 Energy port er det nu muligt at give dine ansatte et lyst arbejdsklima uden at gå på kompromis med varmeregningen.

De specialfremstillede 3-lags rudesektioner giver en unik isoleringsevne for en vinduesport, og det er derfor muligt at skabe et lyst og produktivt indeklima, samtidigt med at energiforbruget sænkes drastisk. NASSAU 9000 Energy er det miljørigtige alternativ til den traditionelle vinduesport, samtidigt med at det er en fornuftig investering.

Odense Havneterminal

I Odense Havns nye administrationsbygning har man samlet administration, service og drift af hele havnen i ét hus.

Bygningen, som er tegnet af Bystrup Arkitekter, skal ligeledes stå for styringen af Odins Bro, som bliver Nordeuropas største drejebro og danner forbindelse mellem Otterupvej og Kertemindevej. Broen bliver derved et vigtigt led i Odenses Motorring 2, som skal føre trafikken udenom byen. Sammen med broen vil bygningen blive et centralt og genkendeligt vartegn for både bil- og skibstrafik til og fra byen.

Betydelige energibesparelser

Sammenligner man en NASSAU 9000 Energy port med en typisk aluminiumsport med samme mål og antal rudesektioner er der betydelige besparelser at hente. Med en 9000 Energy port i aluminium på 4×4 meter med 4 rudesektioner opnår man en u-værdi på 1,62 W/m²K. En typisk aluminiumsport med samme mål og antal rudesektioner vil typisk ligge på en u-værdi omkring 3,0 W/m²K. Med en energipris på 1,5 kr/kWh vil man derved opnå en besparelse på omkring 4500 kr. om året. NASSAU 9000 Energy porten er derfor en fremragende investering samt den perfekte løsning til steder, hvor man ønsker naturligt dagslys og isolering.

Odense Havn post billede

Odins Bro og Odense Havneterminal (kilde: Bystrup Arkitekter)

Læs casen som PDF her:

NASSAU på odense havn
Case Odense Havn 1 post billede
Case Odense Havn 2 post billede
Case Odense Havn 3 post billede