NASSAU porte på Thule Air Base

NASSAU porte til det barske klima

Greenland Contractors står for den daglige drift af Thule Air Base i Grøn land. Driften omfatter alt fra boliger, veje og transport, til værksteder, hospital og fritidsaktiviteter. Kort sagt alt, hvad der skal til, for at få basens og dens ansattes dagligdag til at hænge sammen.
Thule Air Base kan i virkeligheden sammenlignes med et lille bysamfund. På grund af basens beliggenhed i det nordvestlige hjørne af Grønland, i et ellers øde og ufremkommeligt område, er basen nødt til at indeholde alt, hvad der skal bruges for at få hverdagen til at fungere. Basen har fx lufthavn, eget brandvæsen, fitness center, bowling hal, hotel og køkkener, og selvfølgelig boliger til de ansatte.
Det amerikanske luftvåben, US Air Force, har ansvaret for den militære del af basens aktiviteter. GC har ansvaret for alt det udenom.

Thule base post image

”Vi har igen i år haft Jeres team fra Nassau på Thule Air Base til at vedligeholde/lave reparation på de mange porte som er her på Thule Air Base.
I år har det igen været med Thomas Larsen. Vi er meget tilfredse med ham og hans makker, de udfører et professionelt og helt.
Jeg vil gerne takke for den store indsats igen i år, og håber på at man vil give dem et ekstra klap på skulderen, for de gør det rigtigt godt under de specielle forhold som nu er her på Thule”.

Heine Bøgh Jørgensen Supervisor UFM.

Læs casen som PDF her:

NASSAU på thule