Carport til garage

Skal du have garageport i din carport?

Eller er du i gang med at bygge ny garage?

Hvad skal du være opmærksom på når du skal have garageport i din carport?

 1. Mål og pladskrav
  Det vigtigste når du skal have en ny port er selvfølgelig af den er i den korrekte størrelse. 
  På vores garageport webshop kan du altid tilvælge “Tryghedspakken” hvis du vil have NASSAU til at stå for kontrolmåling.  
 2. Sikkerhed
  Hvis du ikke har andre indgange til din garage, skal du bruge en udvendig frakobling i tilfælde af strømafbrydelse, så du kan afkoble motor udefra via en nøgle. 
 3. Radioudstyr
  Vælg det rigtige udstyr til din garageport. Vi har udstyr der dækker det hele. Som standard medfølger der 1 håndsender til din garageport. Derudover anbefaler vi at du tilvælger en ekstra håndsender, og evt. en vægsender eller et kodetastatur for indvendig eller udvendig betjening. Alt vores udstyr er trådløst og sikret via en 128-bit kryptering. 
Carport til garageport

Skema over pladskrav

På billedet til højre kan du finde kravene til plads i form af højde og bredde. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte din lokale salgskonsulent her. Ønsker du derimod at beregne den pris, kan dette gøres her. 

Yderligere kan du altid finde ekstra information om vores forskellige modeller her. 

Stålkarm
Pladskrav skema
Stålkarm

Karmsæt

Hvis du allerede har en carport som du ønsker en garageport i, så kan karmsæt være den rigtige løsning. Med karmsættet behøver du ikke at have ekstra plads i sider eller top. Det ordner karmsættet nemlig for dig. 

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)