Garageport levering på 2 - 3 uger - i Høj kvalitet - Dansk produktion

Garageport levering hos NASSAU på kun 2 – 3 uger

Vi oplever rigtig mange henvendelser fra kunder som er nervøse for vores garageport levering.

Kunderne oplever generelt lang levering på byggematerialer for tiden.

Hos NASSAU producerer vi alle vores garageporte i Danmark og oplever derfor ikke de samme forsyningsudfordringer som vores kollegaer i branchen. Vi kan derfor holde vores leveringstid nede på  på 2 – 3 uger.

Vores produktion af garageporte foregår i Ringe på Midtfyn. Her specialproducerer vi garageporte specifikt på mål til netop vores kunders garageportslysning. Det giver dig frihed til at vælge netop den størrelse garageport som du ønsker til din bygning, uden at skulle tilpasse bygningens lysningsmål til en garageport i standardmål.

Med en Garageport fra NASSAU er du godt sikret. En NASSAU port er udstyret med indbrudssikring, så uinviterede gæster bliver holdt ude af din garage. Derudover har en NASSAU port en tykkelse på 44mm, hvilket giver den fantastiske isoleringsevne. Høj isoleringsevne sikerer dig et godt indeklima i din garage. Ydermere sikrer isoleringen at du får et lavere varmetab igennem garageporte, og deraf opnår en mindre udgift til varme i din garage.

På vores webshop følger vi et simpelt princip – ”Din Garageport, dit design”- Garageporte produceret efter mål, ønsker og behov. Du bestiller selv den port, som passer til din ejendom – bagefter kan du tilvælge fjernbetjeninger, vægsendere osv.  Vil du gerne have vinduer i din port, så kan vi tilbyde to vinduestyper – Panorama og Vision. Hele processen er nem og simpel, og via vores webshop kan du med det samme se prisen. Alle NASSAUs porte er produceret i aluminium. Dette gør at garageportene ikke vil ruste, hvis at de får mindre skader eller ridser.

Du kan designe, beregne pris og bestille din NASSAU garageport her

Garageport levering fra NASSAU