Generelle garageport spørgsmål

Generelle garageport spørgsmål

Hvis du har et generelt garageport spørgsmål, ville du typisk kunne finde svar på det her. Dette er en oversigt til dig, som står og overvejer at købe en garageport eller måske allerede har købt en garageport hos os. Hvis du har brug for mere inspiration kan du klikke her og se montage videoer, hvad tidligere kunder synes om deres port eller blot er interesseret i NASSAU porte.

Kan trækskinnen på garageport hæves mere, end det som anvises?

Ja, trækskinnen på NASSAU Garageporte kan hæves til max 80 mm over de 120/140 mm overhøjde.

Hvad er standard mål på garageporte?

GARAGEPORTE tilpasset dig
Hos NASSAU Garageporte har vi den holdning, at der ikke er to huse, som er helt ens. Ligesom behov og smag er forskellig. derfor producerer vi ikke Garageportene i standard mål, men altid i individuelle mål og efter dit design og behov.
Vi sikrer også at garageportene ikke optager mere plads end nødvendigt.
Nassau garageporte monteres indvendigt i garagen bag karmen. Dermed optager Garageporten ikke noget unødvendig plads i selve åbningen. Samtidig åbner porten altid lodret i de sektionsopdelte ledsamlinger, hvorved garagens plads kan udnyttes optimalt.

Du designer derfor selv din garageport på webshoppen

På Garageport webshoppen, vælger du model, størrelse, farve, med/uden ruder og hvilket tilbehør som passer bedst til familiens behov.

Du kan vælge Garageport bredde fra 2000 mm til 5000 mm
Du kan vælge Garageport højde fra 1830 mm til 3000 mm

Derfor kan du vælge garageporte i individuelle mål – og ikke en garageport efter standard mål.

Har du brug for en større Garageport, så skal den bestilles gennem den lokale salgskonsulent, som kommer ud og måler op og giver tilbud. Find din lokale NASSAU salgskonsulent her

Er garageporte bedst i aluminium eller stål?

NASSAU Garageporte er produceret i Aluminium
NASSAU porte er af mange kendt for den høje kvalitet. Derfor produceres alle NASSAU porte i aluminium. Både på industriporte, vaskehalsporte, special porte og garageporte anerkendes portenes høje kvalitet og lange levetid.

Alle NASSAU Garageporte produceres i korrosions bestandigt aluminium. Det betyder, at hvis du skulle være så uheldig at få en ridse i din garageport, så ruster den ikke som er tilfældet ved en garageport i stål.

Portbladet på vores garageporte består af højisolerende polyurethan-opskummede sektioner. Sektionstykkelsen er 44mm – forside og bagside er fremstillet af aluminium.

NASSAU Garageporte er udviklet til at bruge – Vores garageport er testet til 74.000 cyklusser – den har med andre ord åbnet og lukket 74.000 gange uden fejl og reparation. Hvis porten vedligeholdes efter vores anvisninger, har du derfor, den mest driftssikre garageport på markedet.

Endvidere leveres alle garageporte som standard med fingerklemsikring og udvidet indbrudssikring. Fingerklemssikringen umuliggør fastklemning af fingre eller genstande mellem sektionerne. Indbrudssikringen fungerer som en løftesikring, der holder ubudne gæster ude.

En Garageport fra NASSAU er derfor på mange måder en god investering.

Kan man åbne Garageport fra bil?

Ja, der findes 2 forskellige muligheder til at styre din Garageport fra bilen
Mulighed 1 – Har din bil Homelink?
Har din bil HomeLink, så kan du åbne og lukke Garageporten fra bilen.

Mange nye biler især Tesla biler har HomeLink og ved at tilkøbe en HomeLink modtager, kan du ved at trykke på HomeLink panelet i din bil åbne din Garageport.

Mulighed 2 – Benytte telefon til portåbning
Du kan også åbne og lukke Garageporten fra bilen med din mobiltelefon. Det kan du med løsningen ismartgate som er kompatibel med vores garageport motor

Hvilke portåbnere findes der?

Der findes flere former for portåbnere til Garageporte
Når du skal betjene din Garageport er radioudstyr en uvurderlig størrelse. Det giver en hvis komfort i hverdagen, når du trådløst kan styre din Garageport på afstand. Ønsker du at betjene mere end én garageport af gangen, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Det er super enkelt at komme kørende i sin bil, hvorefter du på afstand kan benytte din fjernbetjening og åbne din Garageport.

NASSAU tilbyder en lang række fjernbetjeninger til vores Garageporte – så du får den løsning, der passer dig. Det øger fleksibiliteten og komforten, når du skal åbne eller lukke din Garageport.

Vores håndsendere kan programmeres til at styre mere end én Garageport, afhængigt af, hvilken model, du ønsker.

Flere af fjernebetjeningerne er udstyret med en statusknap, som gør det muligt for dig at se, hvorvidt din Garageport er åben eller lukket, når garageporten er ude af syne. Det er en super effektiv måde, at se om du nu har husket at lukke din Garageport.

Med vores kodetastatur indtaster du selv din ønskede kode, hvorefter dé personer, der kender koden kan åbne og lukke din Garageport. Det er super smart, hvis der er flere personer, der skal bruge Garageporten. Samtidig kan du give koden til en person, som måske skal levere noget til dig, imens du ikke er hjemme. Denne kode vil være gyldig tre gange. Kodetastaturet leveres med en skærmbeskyttelse, så den er beskyttet mod vind og vejr.

Vores radioudstyr kan låses, så dine børn ikke benytter garageporten som legetøj.

Nem programmering
Det er super enkelt at programmere vores fjernbetjeninger, og vi har lavet en række brugermanualer og videoguides, som kan hjælpe dig godt på vej til en hverdag med mere komfort. Se vores videoguides her

Homelink
Ønsker du at styre det hele fra din bil? Så er HomeLink den rigtige løsning. Ved hjælp af HomeLink, kan du styre din Garageport direkte fra bilen. HomeLink er en programmerbar fjernbetjening, og den kan styre op til tre forskellige anordninger – nemlig Garageporten, alarmsystemet og lyset.

HomeLink panelet består af tre programmerbare knapper og en indikeringslampe i bakspejlet.

Hvor bliver jeres Garageporte produceret?

Alle NASSAU porte, både industriporte og garageporte er produceret i Danmark på vores fabrik i Ringe på Fyn. Vi har haft fabrik på Fyn siden 1970 og vi er meget stolte af at alle vores porte er “made in Denmark”

Selvom NASSAU har navn efter hovedstaden på Bahamas, er det en dansk virksomhed. NASSAU har være førende dansk producent af ledhejseporte til industri, landbrug og private garageporte.
Vi kan med vores produktionsanlæg på Fyn garantere hurtige leveringstider 2-3 uger på Garageporte, som er speciellavet til dig.

Alle Garageporte er produceret i Danmark, ligeledes industriportene.

Design og bestil din Garageport her.

Er det isolerede garageporte?

Alle NASSAU Garageporte er isolerede Garageporte.
Isoleringsevne for NASSAU Garageporte
I Danmark er det vigtigt at have en garageport med en god isoleringsevne. Med NASSAU’s garageporttykkelse på 44 mm. får du en af markedets bedst isolerede garageport. Garageporten er konstrueret med brudte kuldebroer i form af isolatorlister. Dette sammen med vores effektive tætninger i både sider, top og bund sikrer fremragende isoleringsegenskaber for NASSAU Gaarageporte. Du får markedets bedst isolerede garageporte. Du er sikker på din bil, eller andre redskaber, står tørt og sikkert, bag en NASSAU Garageport.

GARAGEPORT værdier:

Lufttæthed: Klasse 4
Vandtæthed: Klasse 3
Vindlast: Klasse 4
U-værdi (sektion): 0,58 W/m²K

Læs mere om de forskellige garageport modeller her.

Hvilken garageport er den bedste garageport?

Dansk KVALITET
Siden opstarten i 1970 har NASSAU haft kvalitet i højsædet. Vi har vores egen fabrik i DANMARK – vi ønsker nemlig at give vores kunder den bedste kvalitet og service. Netop derfor har vi samlet al vores produktion, service og administration i Ringe på Fyn. Vi stræber efter at give kunden den bedste Garageport til deres behov og garage.

Med mere end 49 års erfaring har NASSAU stor erfaring med at producere garageporte og industriporte i Danmark og til vores eksportlande. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores store erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitet i alle processer. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser.

Vi har altid kunden i fokus, og vi sikrer os, at kunden får en positiv oplevelse igennem hele forløbet.

NASSAU leverer porte til Thulebasen, fængsler, vaskehaller osv, som alle stiller krav til den bedste kvalitet.

GARAGEPORTE leveres indenfor KUN 2-3 uger
Du designer selv din garageport på webshoppen og kan se prisen med det samme – alle NASSAU garageporte laves på millimeter, så de passer til huset. Du kan frit vælge Garageporte i 11 forskellige farver. Garageporte med ruder og hvilket tilbehør, som passer til familiens behov. Du kan selv designe den bedste Garageport til dit behov.

Hvilke garageporte er mest sikre imod indbrud?

Indbrudssikring fra NASSAU
NASSAU ønsker ikke at vores kunder skal have besøg af ubudne gæster. Derfor er vores Garageporte altid udstyret med en udvidet indbrudssikring, som er SKG-certificeret. Vores motor er udstyret med en låsemekanisme, således at porten yder modstand, hvis den forsøges åbnes udefra. Der er ligeledes monteret en løftesikring, som låser trækskinnen, der besværliggør processen markant fra ubudne gæster.

Hvilke farver laves garageporte i?

NASSAU Classic Garageporte findes i 11 standardfarver
Afhængigt af, hvilken model du vælger, så findes der en række standardfarver, som du frit kan vælge, når du skal designe din garageport . Vores fabrik, på Fyn, producerer tre forskellige garageporte. NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit og NASSAU Woodgrain. På vores webshop kan du designe din egen garageport, så den passer efter dine mål, ønsker og behov. Her kan du ligeledes vælge en Garageportfarve, som matcher dit hus.

Det rigtige farvevalg til din NASSAU Garageport

Vores NASSAU Classic Garageport findes i 11 standardfarver, som du frit kan vælge af, så den passer til dit hus. Ønskes der en garagefarve, som ligger uden for standardfarverne, så har du også mulighed for at indtaste en specifik RAL farvekode – du kan nemlig få Classic og Woodgrain i alle RAL farver.

Se vores udvalg af RAL-farveprøver her

Til vores NASSAU Softline Granit Garageport findes der tre forskellige standardfarver, hvorimod til Woodgrain modellen findes der fire forskellige standardfarver. Her har du ligeledes mulighed for at indtaste en specifik farve til din næste garageport. Indvendigt leveres NASSAU Classic altid i farven gråhvid.

Vi har derfor gjort det muligt, at du kan tage netop dét farvevalg, der passer dig og dit hus. Vi sætter en ære i at tilbyde kunderne individuelle løsninger.

Vælg din farve i webshoppen eller få prøver sendt hjem til dig

I vores webshop kan du vælge lige den Garageport farve, som passer bedst til dit hus. Du kan nemt og enkelt vælge farven, hvor du samtidig kan se farven i samspil med den type mursten, som dit hus har.

Derudover kan du også gratis bestille farveprøver hjem til dig, så kan du se farven i samspil med huset, samt strukturen på den model, som du har valgt.

Besøg vores webshop her

Kom til farveprøveshoppen

Hvordan males en Garageport?

Hvilken maling anbefaler I at man kan male sin port med?
En NASSAU Garageport i aluminium kan males med 2 komponent maling og males med en glat rulle.

NASSAU Garageporte er lavet i prælakeret aluminium, for at sikre den bedste holdbarhed. Ønsker man garageport i en anden RAL farve end vi har, så bruger vi nedenstående malerfirma, til at våd lakere vores garageporte.

PE Andreasen i Ringe Adresse: Krogagervej 3, 5750 Ringe, Telefon: 62 62 25 00

CLASSIC GARAGEPORT

Klassisk NASSAU garageport i aluminium med stucco-struktur.

11 forskellige standardfarver udvendigt uden at det koster ekstra – NASSAU garageporte fra kr. 7.995 inkl. motor og håndsender
NASSAU Standardfarver 2019 classic

NASSAU classic garageporte kan også vælges i en anden RAL farve end ovenstående 11 forskellige farver mod en tillægspris fra kr. 2.395

WOODGRAIN GARAGEPORT

NASSAU Woodgrain garageport produceres i aluminium med imiteret træstruktur udvendig. Træstrukturen giver garageporten en naturlig fremtoning, som passer fint til mange byggerier.

4 forskellige standardfarver udvendigt uden at det koster ekstra – NASSAU garageporte fra kr. 7.995 inkl. motor og håndsender
nassau woodgrain garageport farve oversigt

NASSAU Woodgrain (træstruktur) garageporte kan også vælges i en anden RAL farve end ovenstående 11 forskellige farver mod en tillægspris fra kr. 2.395 – se RAL farve kort her

SOFTLINE GRANIT Garageport

NASSAU Softline Granit Garageport produceres i aluminium og leveres med en udvendig granit/sablé overflade. Granit/Sablé overfladen giver en eksklusiv fremtoning og en flot finish.

3 forskellige standardfarver udvendigt
NASSAU softline granit Garageporte farver oversigt

Sort Granitfarve er matchet op mod noir 900 sablé

Grå Granitfarve er matchet op mod noir 2100 sablé

Hvid Granitfarve er matchet op mod hvid SAA 10F sablé

Design din egen Garageport her og se prisen på din Garageport med det samme

Hvad koster montering af garageport?

Montage af en garageport kan variere meget i pris, alt afhængig af om det er med eller uden skinner og portens størrelse. Vores priser ligger fra 4.695,00kr for montage af en almindelig garageport, med motor. Priserne stiger maksimalt til 5.990,00kr med montage af fuldt karmsæt og torsionsfjedre.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vores team er kun et opkald væk og klar til at hjælpe dig!
Emil Salgskonsulent

Emil Jensen,
Teknisk support
Emijen@Nassau.dk

andefr-faq

Anders Frandsen,
Teknisk support
Andefr@nassau.dk

Theis konsulent

Theis Christoffersen,
Teknisk support
Thechr@Nassau.dk

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)