Vil du også kunne betjene din Garageport fra HomeLink?

Har din bil et HomeLink system, så kan du med en HomeLink modtager betjene din NASSAU Garageport.

HomeLink er en programmerbar fjernbetjening, som kan betjene op til tre forskellige anordninger; Garageport, alarmsystem og lys.

Hvad er HomeLink?

HomeLink Wireless Control System er en radiofrekvens transmitter integreret i nogle biler. HomeLink kan programmeres til at aktivere forskellige enheder såsom garagedøråbnere, belysning, porte og låse.

Systemets tre knapper findes ofte i føresiden eller i tag konsollen. Det er muligt at programmere og derved erstatte eksisterende fjernbetjeninger. HomeLink er kompatibelt med alle NASSAU garageporte, og radiofrekvensstyret systemer. Derudover kan HomeLink programmeres med systemer, som er baseret på X10-protokollen.

HomeLink vandt en PACE Award i 1997 for at lave bilteknologi der ville forbedre samspillet mellem forbrugeren, bilen og hjemmet. I 2003 havde over 20.000.000 biler systemet.

Åbne din Garageport med homelink

Tjek om din bil har HomeLink

Mange nye biler har HomeLink installeret.

Homelink giver mulighed for trådløs forbindelse med NASSAU garageport, elektronisk port og indre belysningssystemer med et simpelt program.

HomeLink panelet kan være placeret flere steder og er symboliseret med et hus.

Installer homelink knap til din garageport
Find din homelink knap til din garageport
Få homelink knap til din garageport
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)