NASSAU hurtigporte giver effekt på bundlinjen

NASSAU hurtigporte giver god effekt på bundlinjen

Hurtigport gav effekt på bundlinjen

Når trykkerimedarbejderne hos den grafiske virksomhed Vesterbro Serigrafi i Nørresundby skal hurtigt fra lagerhal til trykkeri, er NASSAU’s hurtigporte en helt afgørende faktor.

Da vi skulle tilpasse vores to lagerhaller for et par år siden i forbindelse med flytning af virksomheden, valgte vi bevidst at få monteret to hurtigporte fra NASSAU. Det har vi ikke fortrudt ét sekund. Det betyder nemlig, at vores trykkere ikke har ventetid i det daglige arbejde. Her har tidsaspektet selvfølgelig betydning for bundlinjen i vores virksomhed, siger Henrik Bøgebjerg, der er produktionsleder hos Vesterbro Serigrafi i Nørresundby.

NASSAU blev anbefalet

I forbindelse med flytningen og tilpasningen af de nye lagerhaller blev Henrik Bøgebjerg anbefalet NASSAU som leverandør af hurtigporte af den rådgivende ingeniør. Desuden havde Vesterbro Serigrafi brugt NASSAU før til servicering af andre porte i virksomheden.

Vi stolede 100% på vores rådgivende ingeniør. Når han anbefaler NASSAU, så lytter vi selvfølgelig. Efterfølgende må jeg sige, at forløbet omkring levering og montering af hurtigportene har været fuldt ud tilfredsstillende. Der har ikke været en finger at sætte på noget som helst, siger Henrik Bøgebjerg. Han vil specielt fremhæve én ting i samarbejdet med NASSAU.

Service i topklasse

Den service vi har oplevet med NASSAU er meget tilfredsstillende. Portene blev leveret og sat op til tiden. Da vi kort efter skulle have lavet en lille justering, stod der en servicemedarbejder fra NASSAU i vores lagerhal ganske kort tid efter. Vi har kun oplevet stor fleksibilitet og velvilje fra NASSAU’s side. Det giver os stor tryghed i dagligdagen, at vi ved, at hurtigportene er driftsikre, og at en NASSAU’ servicemedarbejder kan være her inden for kort tid, hvis vi skulle få brug for hjælp, slutter Henrik Bøgebjerg.

Service - Vesterbro serigrafi post billede

Ring og hør mere om, hvordan NASSAU kan effektivisere din virksomheds portløsninger. Tlf.: 62 62 23 46 – E-mail: info@nassau.dk

Læs casen som PDF her:

nassau redder bundlinje
nassau hurtigport, port som kører hurtigt
4000 Sprint hurtigporte med sikkerhedslysgitter
køb hurtigport til industri NASSAU 4000 Sprint rulleport