Biersted Autoværksted tøver ikke med af anbefale NASSAU

Biersted Autoværksted – Jeg vil ikke tøve med at anbefale NASSAU

15 kilometer Nordvest for Aalborg finder man Biersted Autoværksted. En mindre virksomhed med næsten 50 år på bagen og lige så lang erfaring med salg og reparation af biler.

For år tilbage fik ejeren af Biersted Autoværksted, Erik Jensen, monteret to ledhejseporte fra Nassau. Da værkstedet i 2015 skulle have udskiftet en af de ældre porte på værkstedet, var det selvfølgelig nærliggende at benytte NASSAU igen.

Intet projekt er for liIle

Selvom vi er en mindre virksomhed, var der ingen tvivl hos mig om, hvilken leverandør der skulle levere vores nye port. Personligt mener jeg nemlig ikke, at der findes nogen bedre end NASSAU til portløsninger, fortæller ejer af Biersted Autoværksted, Erik Jensen.

Kvalitet og pålidelighed var to væsentlige parametre, da Biersted Autoværksted skulle vælge leverandør af ny port. En af fordelene ved at vælge NASSAU er også den landsdækkende serviceorganisation. NASSAU har serviceteknikere bosat over hele Danmark, hvilket giver stort kendskab til lokalområdet og den enkelte kunde.

Nem og hurtigt installation

Selve dialogen med NASSAU forløb helt som ventet. Nemt og hurtigt. Og selve montagen tog kun en dag. Den lokale montør var her om morgenen, og ved fyraften var den nye port klar til brug. Fuldstændig perfekt levering, siger Erik Jensen og fortsætter:

Jeg vil ikke tøve med at anbefale NASSAU overfor andre virksomheder, der skal bruge en ny port eller andre af NASSAU´s produkter. Som nævnt har vi gennem mange år nydt godt af samarbejdet med NASSAU. Det er helt sikkert også NASSAU, som jeg ringer til næste gang, jeg skal bruge en port til mit autoværksted, slutter Erik Jensen.

Skal du også have ny port til din virksomhed, eller ønsker du hurtig og kompetent service / reparation af din port? Så kontakt NASSAU på 62 62 23 46.

serviveaftale på porte - nassau serviceaftale

Læs casen som PDF her:

NASSAU biersted auto case