Spar penge på varmeregningen

Få gode råd til at spare penge på varmeregningen

Energioptimer din garage og spar penge. Med de stigende energipriser forsøger vi alle at reducere udgifterne til varme i vores hjem for tiden. Har du overvejet at reducere varmudslippet i din garage? I garagen bruger man ofte en masse unødvendig energi. Med få forbedringer, kan man energioptimere sin garage, og spare på varmen. Til fordel for miljøet og din pengepung.
Verdensmål

Vælg en isoleret garageport

 

Udskiftning af uisoleret garageport, til en isoleret garageport er helt klart den bedste energioptimering at du kan lave i din garage. Mange garager har ældre porte i enten stål eller træ. Ældre porte har ofte ingen isolering eller tætningslister. Derved har man et kæmpe varmetab i garagen igennem porten. Hos NASSAU har vi isoleret vores garageporte med 44mm polyuretanskum, hvilket giver en rigtig god isoleringsevne. Porten er designet med afbrudte kuldebroer i samlingerne, hvilket gør at du ligeledes minimerer dit varmetab markant. Effektive gummitætninger, på porten, sikrer at vind og træk ikke kan trænge ind igennem porten til din garage.

Alle vores kvalitetsgarageporte er produceret i Ringe på Fyn, specifikt på mål til netop din garage. Prøv at designe din nye garageport fra NASSAU direkte her: www.nassau.dk/webshop og se din nye garageport direkte på hjemmesiden. Du beregner også prisen direkte online, samt bestiller din nye port. Er du usikker på målene på lysningen, kan du tilvælge tryghedspakken. Så vil vores lokale konsulent besøge dig og korrekt opmåle din garage.

 

Brug LED-belysning i garagen

 

Energioptimer din garage med nye pære. Der har i flere år været fokus på at udskifte sine glødepærer og lysstofrør i boligen til LED-løsninger. Denne opgradering til LED vil også være god at gøre i sin garage. Ofte vil energiforbruget være op imod 80-90 mindre på LED-pære i forhold til glødepærer. LED-pære vil ofte være en smule dyre i indkøb, men grundet den længere levetid på LED, og det langt lavere forbrug vil LED-pærer hurtigt tjene sig hjem igen.