Stillingen er besat: Teknisk chef med stor know how

 

NASSAU Door A/S er en ledende leverandør af industrielle portløsninger og private garageporte kendetegnet ved kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og attraktivt dansk design.

NASSAU beskæftiger ca. 600 medarbejdere i Europa. NASSAU startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, en position der er opnået specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design.

NASSAU har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Belgien, og Holland. Herudover salg og distribution til mere end 30 lande i og uden for Europa. NASSAU Door A/S er en del af den svenske Assa Abloy koncern.

 

NASSAU Door søger

En teknisk chef, der skal have overordnet ledelse for teknisk afdeling til NASSAUs fabrik i Ringe. Du vil referere til Fabrikschefen.

Dine arbejdsopgaver spænder over et bredt felt af opgaver, herunder:

  • Du er ansvarlig for udvikling af nye produkter, du opdaterer og udarbejder brugermanualer, sikrer dokumentation samt reviderer tekniske beskrivelser.

  • Med din tekniske indsigt gennemfører du konstruktionstegninger og beregninger af nye og eksisterende produkter, hvor du sikrer, at lovgivningen overholdes.

  • Du bliver desuden ansvarlig for at supportere og rådgive kunder og kollegaer, have kontakt med prøveinstitutter, forhandling af aftaler samt varetagelse af diverse ad-hoc opgaver.

  • Daglig vedligeholdelse af stamdata i virksomhedens ERP-system.

  • Mulighed for personaleansvar af teknisk afdeling.

Det er vigtigt at du har en generel teknisk interesse og forståelse, men det er ikke afgørende at du har arbejdet med portløsninger før.

 

Kvalifikationer

Du har en solid teknisk erfaring kombineret med relevant uddannelsesmæssig baggrund – f.eks. maskiningeniør eller inden for byggeri og anlæg.

  • Viden om og/eller erfaring med tekniske løsninger samt evnen til at formidle teknikken på en klar og forståelig måde.

  • Du har erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver samt kendskab til lovgivningen, hvilket forventes at være fra byggebranchen.

  • Du er erfaren Microsoft Office bruger samt kan lave konstruktions- og produktions tegninger i Inventor.

  • Gode danske og engelske kommunikationsevner i skrift og tale.

Vi forventer at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomheden i Ringe.

 

Vi tilbyder

Du får en indflydelsesrig nøglerolle i en markedsledende virksomhed og kommer til at stå med det samlede tekniske ansvar i den velfungerende men travle fabrik.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Carsten Petersen på Telefon: 2124 7581

Send venligst CV og ansøgning via dette link alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.