NASSAU er klar med markedets bedste isolerede port. Nu med 4x hastighed

NASSAU 8000 SPEED

FORDELE VED EN EKSTRA ISOLERENDE HURTIGPORT

Med en hurtigport sparer du både på varmen, men du optimerer også din tid. Hvis jeres virksomhed i gennemsnit åbner og lukker porten 50 gange om dagen kan der spares 76 timer på et arbejdsår.

UDNYT HASTIGHEDEN OG ISOLERINGSEVNEN MED EN NASSAU 8000 SPEED Lavenergiport

Vores NASSAU SPEED åbner 4 gange hurtigere, samt lukker med dobbelt hastighed, i forhold til sammenlignelige porte. 8000 SPEED er en ledhejseport designet med en modificeret elmotor samt forstærket konstruktion for at øge hastigheden og gavne jeres virksomhed. Hastigheden forbedrer jeres arbejdsmiljø, øger sikkerheden, nedsætter energiudgifter og skåner miljøet. Porten er udviklet til travle virksomheder med fokus på effektivitet og miljøbevidsthed.

Hastighed er en uvurderlig fordel for virksomheder med hyppigt anvendte porte, jeres virksomhed vil opleve færre problemer med styring af temperatur og færre påkørsler af porte. Med en driftshastighed på én meter pr. sekund sparer NASSAU 8000 SPEED ikke blot tid, men giver tiden tilbage til jer, grundet den kortere ventetid for åbning. Ligeledes vil jeres virksomhed få et lavere varmetab grundet kortere åbningstid, samt grundet den højere isoleringsevne.