Hør hvilke fordele Troldtekt har fået ved at få NASSAU 8000 SPEED porte

NASSAU 8000 SPEED ved Troldtekt

Troldtekt har fået leveret og monteret NASSAU 8000 SPEED porte

I videoen overfor bliver der beskrevet hvordan det har optimeret deres arbejdstid og samtidig sparet på varmeudslip.

UDNYT HASTIGHEDEN OG ISOLERINGSEVNEN MED EN NASSAU 8000 SPEED

NASSAU SPEED åbner 4 gange hurtigere, samt lukker med dobbelt hastighed, i forhold til sammenlignelige porte. 8000 SPEED er en ledhejseport designet med en modificeret elmotor samt forstærket konstruktion for at øge hastigheden og gavne jeres virksomhed. Hastigheden forbedrer jeres arbejdsmiljø, øger sikkerheden, nedsætter energiudgifter og skåner miljøet. Porten er udviklet til travle virksomheder med fokus på effektivitet og miljøbevidsthed.

Hastighed er en uvurderlig fordel for virksomheder med hyppigt anvendte porte, jeres virksomhed vil opleve færre problemer med styring af temperatur og færre påkørsler af porte. Med en driftshastighed på én meter pr. sekund sparer NASSAU 8000 SPEED ikke blot tid, men giver tiden tilbage til jer, grundet den kortere ventetid for åbning. Ligeledes vil jeres virksomhed få et lavere varmetab grundet kortere åbningstid, samt grundet den højere isoleringsevne.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)