Nybyg? Garageport af højeste kvalitet til dit nybyggeri

Garageport til til nybyg hus

Nybyggeri hos typehusfirma

 

Når du bygger nyt hus er der mange valg og beslutninger i forbindelse med et nybyggeri. Indeholder dit nybyg garage kan du have stor fordel af at overveje hvilken garageport at man vælger. Ofte vil typehusfirmaet indregne den garageport, hvor at firmaet har den største avance, samt en garageport, hvor kunden ikke selv direkte kan finde frem til garageportens pris. Dette betyder ofte at man som kunde ikke får en garageport af samme kvalitet, som at man ville kunne få, hvis man valgte garageport fra NASSAU.  Hos NASSAU opfordrer vi til at man overveje, om man som kunde kan have fordel af at trække garageporten ud af typehusfirmaets entreprise. Ofte vil man til samme pris få en garageport fra NASSAU med egenskaber og fordele, som man ofte ikke ville få i andre garageportsproducenters porte.

 

NASSAU garageporte er:

 

  • Produceret i Danmark
 
  • Udført i aluminium som ikke kan ruste
 
  • Altid specialfremstillet specifikt til kunden

 

 

Hvilke fordele har NASSAU garageporte?

 

Fordelene for dig som kunde vil være at du får en velproduceret garageport som qua sine materialer og byggekvalitet holder i rigtig mange år, og ikke vil udvikle rust i samlinger og eventuelle opståede ridser ved portens brug over tid. Du vil i din garage få en garageport i dit nybyg, som altid er specifikt tilpasset til netop den lysning der er i din garage. 

NASSAU garageporte er yderste brugervenlige i hverdagen, og du har altid mulighed for at kontakte vores serviceteam, hvis du mangler vejledning i eller udbygning af dine portåbnerløsninger.

 

Nem bestilling og hurtig produktion

 

Hos NASSAU kan du nemt designe, beregne pris og bestille direkte online. Har du brug for at NASSAU hjælper med opmåling tilvælger du “tryghedspakken”. Efter bestillingen kommer vores lokale konsulent ud til dig, og måler op til din garageport. Har du brug for hjælp til bestilling kan du altid kontakte vores support direkte på vores chat, eller ved at ringe. Når du bestiller din garageport vil produceringstiden være 2-3 uger.

Læs mere omkring vores garageport her

Softline med panorama Top aluport
NASSAU Garageport Villa
Nassau hvid garageportport