Tid til ny garageport?

galleri garageporte softline granit sundhøjhuse - carport eller garage

 

Hvorfor du bør udskifte din gamle garageport med en helt ny NASSAU garageport

Hvis du bor i et klima med hårde vintre, frygter du sikkert efterårets komme og den pris, som det vil kræve af din garageport. Den konstante udsættelse for regn, slud, sne og is kan langsomt men sikkert føre til uoprettelige skader.

Hvis du ejer et hus med en gammel garageport (20 år gammel eller mere), er det nu, du skal overveje at udskifte den med noget nyt. Nyere garageporte er bygget meget mere robuste end deres forgængere og er udstyret med funktioner, der hjælper dem med at modstå selv de mest ekstreme klimaer.

En ny NASSAU garageport er f.eks. fremstillet af førsteklasses materialer, der ikke kun ser godt ud, men også holder længere end andre muligheder. I dette blogindlæg fortæller vi dig, hvorfor det er en god idé at udskifte din gamle garageport med en helt ny fra NASSAU.

billeder af garageporte hvid dobbelt softline - isolerende port - spar på varmeregningen

 

Hvorfor udskifte din gamle garageport?

En NASSAU port til din garage er en god investering i dit hjem. Den kan øge videresalgsværdien af dit hjem og beskytte det indre af dit hjem mod vinterens kulde. Hvis din nuværende garageport viser tegn på slitage, er det på tide at udskifte den.

Hvis din gamle garageport giver dig nogle af følgende problemer, kan det være på tide at udskifte den. Rustne paneler – Rustne paneler kan være grimme, men de kan også være farlige. Rust kan føre til, at panelerne går i stykker, hvilket kan få døren til at falde ned og skade nogen.

Et rustent panel ser forfærdeligt ud, og kan være svært at udskifte. Hvis rusten ikke kun er på overfladen, men er begyndt at æde sig ind i metallet, skal du sandsynligvis udskifte hele panelet. Et rustfrit panel vil holde meget længere og se bedre ud.

Garageport billede 3

 

Spar på din varmeregning med en port til din garage

En garageport kan øge din energieffektivitet med op til 25%! Du kan gøre et par ting for at øge din garageports energieffektivitet. Hold garagedøren lukket, når garagen ikke er i brug. Varmen stiger op, så hvis du holder døren lukket, kan du regulere temperaturen i rummet.

Rengør garagedøren regelmæssigt. Tag en bilbørste og sæbevand og fjern snavs og smuds fra døren. Rengør sporene for at undgå ophobning af snavs og skidt – Sporene er den bane, som porten bevæger sig langs, når den åbner og lukker. Du kan rengøre skinnerne ved hjælp af en blød børste.

 

Vil du gerne høre mere?

Hvis du har lyst til at læse mere kan du hoppe ind på vores garageportside. Derudover har vi rigeligt med guides, video hvor vi besøger tidligere kunder og meget mere på vores YouTubeHar du lyst til at designe din helt egen garageport kan du hoppe ind på vores Webshop.