vinduer og døre

NASSAU port i glas med gangdør - vinduer og døre

NASSAU port med både vinduer og døre

Hos NASSAU har vi mange forskellige løsninger hvad angår vinduer og døre. Vi har flere forskellige industriport modeller der kommer med glassektioner, og mulighed for gangdør eller facade dør ved siden af porten.

Der er også mulighed for en kombinationsløsning hvor man både har en flot glasdør udelukkende bestående af vinduessektioner. Dette er NASSAU 9000G modellen og som set på billedet til venstre er det også muligt at få indsat en gangdør der matcher sektionernes design og funktionalitet.

Denne løsning er ideel til eksempelvis bilforhandlere hvor der er behov for fremvisning af produkter og samtidig også en nødvendig udgang for bilerne. Derudover er denne løsning også bug i diverse vaskehaller rundt omkring i Danmark.

9000G modellen med den rene glasfacade bestående af vinduessektioner kan også laves med facadedør ved siden af i samme design som porten. Dette er med til at holde portens stilrene look og samtidig have mulighed for let adgang til rummet uden at skulle køre porten op.

Det private marked har også mulighed for vinduer og døre til deres garageporte. Garageportene kan udstyres med vindues elementer der kan imp0lementeres i port sektionerne. Derudover er det også ,uligt at få lavet en facade dør ved siden af garageporten til garagen.

9000G ledhejsepote galleri TV2 - Port - vinduer og døre

Forskellige glas løsninger hos NASSAU

Hos NASSAU har vi mange forskellige typer af glas løsninger hvad angår industriporte. Vi har den førnævnte NASSAU 9000G. 9000G serien består udelukkende af vindues port sektioner, dette er med til at give porten et stærkt udtryk. Udover 9000G er der også 9000M modellen som er et mix imellem 9000F og 9000G. 9000F er standardmodellen med op skummende sektioner.

NASSA 9000M er mix modellen som kombinerer de isolerende egenskaber fra 9000F og de gennemsigtige glas paneler fra 9000G. Dette er en praktisk løsning til eksempelvis mekanikere da der er mulighed for lysindfald samtidig med at lokke lukket af ind til værkstedet. Der kan også fås gangdør både til 9000F og 9000M. Derudover er det selvfølgeligt muligt at få en ekstern facade dør ved siden af porten, såfremt bygningen tillader det.

nassau industriport og døre

Garageporte og industriporte – forskel på vinduer og døre

En garageport til forskel fra industriportene 9000G & 9000M færre muligheder mht. glas og døre. Garageportene kan desværre ikke få gangdør monteret direkte i garageporten, men kan dog stadig udstyres med facade dør, såfremt brygningen tillader det. Derudover er der rig mulighed for forskellige vinduestyper. Der er både panorama løsning og små vinduer til lysindfald.

Uanset hvilken struktur man vælger (classic, softline og woodgrain) er det mulighed for alle glastyper. Facadedøren kan tilpasses til portens design og udseende og laves både med eller uden glas i.

Har du lyst til at læse mere om vores garageporte så kan du hoppe ind på garageport siden. Derudover har vi en masse videoer fra private kunder og business cases fra erhvervskunder på vores YouTube.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)