Salgskonsulent til Aarhus området

Sælger med teknisk forståelse til Østjylland

 

B2B salg af dansk producerede porte

 

Jobbet

Du får ansvaret for salg af NASSAUs brede program af port-løsninger i Østjylland. Du vil arbejde fra din hjemmebase, som skal være baseret i Aarhus området. Du vil få en solid oplæring og løbende have din gang i NASSAUs hovedkvarter i Ringe.

Du sælger til og rådgiver direkte kunder, entreprenører samt rådgivende ingeniører/arkitekter o. lign, som har hvert deres behov i købsprocessen.

Der er tale om rådgivning og teknisk kompleksitet i salget, hvor du gør brug af din solide faglige baggrund, gerne fra montage eller servicering af port-løsninger. Du evner at være den faglige sparringspartner, som sikrer kunden den rigtige løsning.

Opgaver:

  • Opsøge projekter hos kunder, hvor der skal bruges industriporte
  • Skabe og udbygge relationer til eksisterende kunder
  • Udforme og estimere de tekniske løsninger samt udarbejde tilbud
  • Teknisk og kommercielt omsætte tilbud til ordre

 

Kvalifikationer

Du har en solid baggrund indenfor port-løsninger gerne med praktisk erfaring indenfor montage/servicering. Du trives som sparringspartner for kunden og formår via solid faglig indsigt at sælge den rigtige løsning.

Derudover er du selvstændig, energisk og initiativrig, og du motiveres af chancen for at komme til at arbejde med branchens bedste dansk producerede produkter. Du bor i distriktet og arbejder ud fra hjemmekontor. Endelig behersker du engelsk på rimeligt niveau og er vant til at arbejde med pc og it generelt.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed med og kommer til at repræsentere et stærkt innovativt produktprogram. Du får et selvstændigt job med løsningssalg til en spændende kundegruppe.

 

Ansøgning og cv

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO Jens Flesner på:
21 89 40 90

Send venligst CV og ansøgning via dette link alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist – Vi indkalder løbende.

 

 

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)