NASSAU søger Servicesælger til nyoprettet stilling

 

Salg af serviceaftaler (B2B) 

Jobbet

Du får ansvaret for udvikling af serviceaftaler, vedligeholdelse af eksisterende kunder, ligeledes vil du være en del af salgsarbejdet der også omfatter tekniske opgraderinger af porte hos vores mange kunder. Du vil arbejde fra NASSAUs hovedkvarter i Ringe.

Du sælger til og rådgiver kunder direkte og indirekte, f.eks. gennem facility management virksomheder, større tekniske afdelinger og indkøbsafdelinger. Der er tale om rådgivning og en vis teknisk kompleksitet i salget, hvor du gør brug af din teknisk faglige baggrund.  

Opgaver:

  • Opsøge nye kunder, hvor serviceaftaler er basis for kunderelationen
  • Vedligeholde og udbygge relationer til eksisterende kunder
  • Udforme tilbud/ordre på tekniske løsninger til opgraderinger af porte

Kvalifikationer

Du har en solid forståelse for tekniske produkter og god forretningsforståelse. Du trives som sparringspartner for kunden, servicechefen og NASSAUs øvrige salgsteam

Derudover er du selvstændig, energisk og initiativrig, og du motiveres af chancen for at komme til at arbejde med branchens bedste dansk producerede produkter. Endelig behersker du engelsk på rimeligt niveau og er vant til at arbejde med pc og it generelt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed og kommer til at repræsentere et stærkt brand. I det daglige refererer du til servicechefen, og du får et spændende job med salg til en spændende kundegruppe.

Ansøgning og cv

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Servicechef Per Bering på: 51 28 39 81

Send venligst CV og ansøgning via dette link alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist – Vi indkalder løbende.