Tekniske garageport spørgsmål

Tekniske garageport spørgsmål

Nedenunder finder du svar på de oftest stillede tekniske garageport spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på det du ledte efter kan du tjekke vores andre kategorier, på vores oversigt over oftest stillede spørgsmål. Derudover kan du klikke her og se videoguide til montage, hvad tidligere kunder synes om deres NASSAU port eller inspiration til lige præcis din port.

Fjernbetjening til garageport virker ikke. Hvad kan jeg gøre?

Den røde lysdiode foran på garageport fjernbetjeningen skal stå skarpt. Ellers prøv at skifte batterierne i fjernbetjeningen.

På vores hjemmeside  kan du finde en guidevideo, som viser, hvordan du skifter batterierne i garageport radioudstyret.

Garageport kører ikke helt op / ned, hvad kan jeg gøre?

Garageporten har “mistet orienteringen” på hvor den er i skinnesystemet. Porten skal have en ” Top/Bundindkøring. Du finder en vejledning til hvordan at du udbedrer fejlen HER.For at modvirke problemet i fremtiden er vigtigt at man lader garageporten åbne helt til tops (min. 1 gang i ugen), således at garageporten bibeholder det oprindelige punkt for returnering (åben garageport).

Montage af Garageport – " Hvor skal denne del bruges?"

Hvis du er i tvivl om, hvad en del fra montagepakken skal bruges til, kan du kigge i montagevejledningen. Det er ikke alt, som skal bruges til lige netop din garageport. Pakkerne indeholder nemlig dele, så de kan bruges til alle garageporte.

Trækarmsbeslag på garageporten mangler i beslagpakken?

Trækarmsbeslaget ligger pakket ind i selve trækarmen. Du finder først beslaget når du har pakket trækarmen helt ud af plastikemballagen. Er du i tvivl er du altid meget velkommen til at ringe til os.

Udvendig frakobling på garageport er ikke monteret?

Hvis du har valgt udvendig frakobling og den ikke er monteret fra fabrikken, er der ikke tale om en fejl. Dette skyldes, at den udvendige frakobling frit kan placeres, så det giver bedst mening for dig. Husk blot at være opmærksom på længden af wiren ved montage

Garageport knager i hængslerne, når den kører. Hvad kan jeg gøre?

Smør bagsiden af hængslerne med f.eks. WD 40, som sprøjtes ind mellem hængslerne og portbladet i rundingen.

Se brugermanualen for korrekt smøring.

(se s. 44 i Garageport Montagevejledning ”Før brug smøres alle markerede dele”)

Garageport montagevejledning – portbredde under 3500mm: Tryk her

Garageport montagevejledning – portbredde over 3500mm: Tryk her

Garageporten vil ikke fange trækskinnen. Hvad kan jeg gøre?

Træk i snoren med den grønne kugle og kør med garageporten, til den går i indgreb i slæden.

(se s. 9 i Garageport Bruger-vejledning)

Garageporten kører mod gulvet og kører lidt op igen. Hvad kan jeg gøre?

Det er hurtigt og nemt, at løse denne udfordring, se her hvad du skal gøre

Dette skyldes, at slæderne på hængslerne står for hårdt mod sidetætningen. Når garageporten er lukket, skal der være lidt frigang mellem portblad og sidetætning, men ikke så meget, at garageporten bliver utæt i siderne. Garageporten kører for hårdt mod toptætningen, hvilket kan løses med en ny indkøring, hvor garageporten ikke kører så hårdt mod toptætning som før.

(Se video ”Indkøring af top og bund” obs. på slutning af video)

Se videoen her

Hvorfor går min Garageport i stå på vej op eller ned?

Hvorfor går min Garageport i stå på vej op eller ned?
Bliver din Garageport kun kørt halvt op eller ned flere gange i træk, vil din Garageport tabe sit referencepunkt. Din Garageport vil efterfølgende få problemer med at åbne eller lukke helt.

Dette er en sikkerhedsmæssig funktion for, at sikre den helt rigtige klemkraft i Garageporten. Funktionen er derfor IKKE en fejl, men en sikkerhedsprocedure i din Garageport.

Hvad gør jeg for at genskabe min Garageports referencepunkt?
For at genskabe din Garageports referencepunkt skal du indstille din top og bund på din Garageport.

Se vores videoguide her: Sådan instiller du din top og bund på din Garageport

Herefter kan din Garageport køres helt op og ned igen.

Hvordan kan jeg fremover undgå problemer med min Garageports referencepunkt?
For at undgå problemer med din Garageports referencepunkt, er det en god idé at få til vane, at køre Garageporten helt op og ned en gang imellem. På denne måde har Garageporten altid den rigtige referencepunkt.

Jeg har stadig problemer med min Garageport, hvad gør jeg nu?

Vi vil med glæde hjælpe dig.

Kontakt os på tlf.
62 62 23 46

Eller send en mail til os på
info@nassau.dk

Hvordan monterer man en garageport?

Hvis du ønsker en gør-det-selv løsning, så er det naturligvis muligt at montere din egen NASSAU Garageport. Du behøver ikke være håndværker for at montere en Garageport fra NASSAU, men du skal dog vide, hvad du laver, så du er sikker på at målene passer. Derfor har vi udarbejdet nogle videoguides, som kan være behjælpelige i processen. Se følgende video og få en introduktion til, hvordan du opmåler bredde, højde, sideplads, overhøjde og rumdybde af din garageport. Når du har målene klar indtaster du garageportens mål.

Se opmålingsvideo her

Når din garageport er leveret har du ligeledes mulighed for selv at montere den. Vi har lavet en komplet video af et montagesystem, som du kan gå igennem trin for trin – den vil give dig en klar idé indikation om, hvordan du monterer din garageport korrekt. Se videoen nedenfor.

Se montagevideo

NASSAU ønsker at gøre det let for kunden – netop derfor har vi samlet en lang række videoguides. Se flere videoer her, hvor du også kan se, hvordan du programmere dit radioudstyr.

NASSAU hjælper gerne

Ønsker du at NASSAU er med i hele processen, så er det naturligvis også en mulighed. Vi hjælper gerne med opmåling og montage af din NASSAU Garageport, hvor vores uddannede montører kommer ud og monterer din nye Garageport. Det eneste, du derfor skal koncentrere dig om er at designe din Garageport på vores webshop, hvor du kan designe den ud fra dine individuelle ønsker. Det gælder alt fra farve til vinduetype. DESIGN GARAGEPORT HER

Min fjernbetjening til Garageport virker ikke, hvad gør jeg?

Hvis din NASSAU garageportåbner ikke virker mere, er det sandsynligvis batterierne, som skal skiftes.
Batterierne i Garageport fjernbetjeningerne skal skiftes ca. 1 gang om året, hvis man bruger sin fjernbetjening meget og 1 gang, hver 2. år, hvis garageportåbneren ikke bruges ofte.

Vi har lavet en guidevideo, som viser, hvordan man skifter batterier i Garageport fjernbetjening

Sådan skiftes batteri i alle NASSAU Garageport håndsendere

Sådan skiftes batteri i NASSAU Garageport kodetastatur og fingerscanner

Sådan skiftes batteri i NASSAU Garageport vægsender

Hvilke batterier bruger NASSAU Garageportåbnere?
NASSAU Garageport håndsendere bruger CR2032 batterier. Der skal 1 batteri til hver håndsender uanset om det er en Garageport håndsender, som kan åbne 2 eller 4 porte.

NASSAU Garageport vægsendere bruger ML2032 genopladelige batterier eller CR2032 engangs batterier. Mini vægsenderen bruger 1 batteri og vægsenderen med statusknap og/eller bevægelsessensor bruger 2 batterier.

batteri til garageport fjernbetjening genopladeligt batteri til garageportåbner

NASSAU Garageport kodetastatur og fingerscanner bruger AAA batterier. Kodetastaturet bruger 2 x AAA batterier og fingerscanneren bruger 4 x AAA batterier.

aaa batteri til garageportåbner

AAA Batterierne kan købes de fleste supermarkeder, vi anbefaler dog at man vælger de genopladelige batterier, da de er bedst for miljøet. Et genopladeligt batteri kan oplades – og bruges – op imod 1.000 gange. Man skal dog være opmærksom på at genopladelige batterier skal oplades oftere og derved skal man sandsynligvis skifte batterierne oftere end 1 gang hvert år eller 1 gang hvert andet år, som var tilfældet med en gangs batterierne.

Genopladelige batterier kan købes her: batteribyen.dk

Hvordan virker en ledhejseport?

En ledhejseport monteres på indersiden af selve port hullet. Dette resulterer i en tætlukket løsning, der sørger for mindst muligt varmeudslip. Selve portens funktionalitet ligger i at porten bliver hævet og sænket af en fjeder, som bliver hjulpet af en lille motorenhed, for at skabe tilstrækkeligt moment til at fjederen kan gøre det meste af arbejdet.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vores team er kun et opkald væk og klar til at hjælpe dig!
Emil Salgskonsulent

Emil Jensen,
Teknisk support
Emijen@Nassau.dk

andefr-faq

Anders Frandsen,
Teknisk support
Andefr@nassau.dk

Theis konsulent

Theis Christoffersen,
Teknisk support
Thechr@Nassau.dk