Port til indkørsel

Port til indkørsel

En flot Port fuldender helhedsudtrykket i en indkørsel NASSAU tilbyder porte med forskellige overflader, farver og vinduer til dig der gerne vil fuldende indtrykket i din indkørsel. Alle portene kan fås med automatisk åbning og lukning, så man kan styre porten op til 100 meter væk. Porte til enhver bygning Om man skal have en...
Læs mere
01/07/2021By

Garageport kører ikke helt op / ned, hvad kan jeg gøre?

Det er vigtigt at man lader garageporten åbne helt til tops (min. 1 gang i ugen), således at garageporten bibeholder det oprindelige punkt for returnering (åben garageport).
Læs mere
06/05/2020By

Montage af Garageport – Hvad skal den del?

Hvis du er i tvivl om, hvad en del fra montagepakken skal bruges til, kan du kigge i montagevejledningen. Det er ikke alt, som skal bruges til lige netop din garageport. Pakkerne indeholder nemlig dele, så de kan bruges til alle garageporte.
Læs mere
06/05/2020By

Trækarmsbeslag på garageporten mangler i beslagpakken?

Trækarmsbeslaget ligger inde i trækskinnen. Ring evt. til 63 62 23 46 for hjælp
Læs mere
06/05/2020By

Udvendig frakobling på garageport er ikke monteret?

Hvis du har valgt udvendig frakobling og den ikke er monteret fra fabrikken, er der ikke tale om en fejl. Dette skyldes, at den udvendige frakobling frit kan placeres, så det giver bedst mening for dig. Husk blot at være opmærksom på længden af wiren ved montage.
Læs mere
06/05/2020By

Kan trækskinnen på garageport hæves mere, end det som anvises?

Ja, trækskinnen på NASSAU Garageporte kan hæves til max 80 mm over de 120/140 mm overhøjde.
Læs mere
06/05/2020By

Der er højere i garagen, end de medleverede ophæng kan nå. Hvad kan jeg gøre?

Der kan tilkøbes ophængsjern i længder af 3000 mm pr. stk. Disse ophængsjern kan tilpasses, så de fungerer som ophængsbeslag fra garageporten til loftet i stedet for de medlevere.
Læs mere
06/05/2020By

Garageport knager i hængslerne, når den kører. Hvad kan jeg gøre?

Smør bagsiden af hængslerne med f.eks. WD 40, som sprøjtes ind mellem hængslerne og portbladet i rundingen. Se brugermanualen for korrekt smøring. (se s. 44 i Garageport Montagevejledning ”Før brug smøres alle markerede dele”) Garageport montagevejledning – portbredde under 3500mm: Tryk her Garageport montagevejledning – portbredde over 3500mm: Tryk her
Læs mere
06/05/2020By

Garageporten vil ikke fange trækskinnen. Hvad kan jeg gøre?

Træk i snoren med den grønne kugle og kør med garageporten, til den går i indgreb i slæden. (se s. 9 i Garageport Bruger-vejledning)  
Læs mere
06/05/2020By

Garageporten kører mod gulvet og kører lidt op igen. Hvad kan jeg gøre?

Det er hurtigt og nemt, at løse denne udfordring, se her hvad du skal gøre Dette skyldes, at slæderne på hængslerne står for hårdt mod sidetætningen. Når garageporten er lukket, skal der være lidt frigang mellem portblad og sidetætning, men ikke så meget, at garageporten bliver utæt i siderne. Garageporten kører for hårdt mod toptætningen,...
Læs mere
06/05/2020By
1 2
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)