Automatisk Port

Alle porte hos NASSAU kan laves som automatiske porte. Der er flere fordele ved at have en automatisk port i sin bygning. Med en automatisk port får du flere fordele som blandt andet øget komfort i hverdagen, da du ikke manuelt skal åbne og lukke en automatisk port. Eksempelvis i en produktionsvirksomhed vil man også ofte opleve at medarbejderne oftere lukker automatiske porte i hverdagen, hvor i mod at en manuel port ofte lades stå åben. Når at  automatiske porte lukkes kontra en manuel port lades stå åbne, vil man som virksomhed opleve et mindre varmetab fra bygningen. Dette vil i sidste ende kunne mærkes på varmeregningen.

NASSAU leverer både Garageporte, Industriporte og Rulleporte til virksomheder og private med automatiske motorer. Portene kan sammensættes med forskellige skinnesystemer, for at opnå den bedste løsning til din bygning. Du kan også få motorer med forskellige hastigheder. Alt dette sættes sammen specifikt til dig for bedst muligt at sammensætte den bedste portløsning til dig.

NASSAU har leveret porte siden 1970 og vi har altid gået meget op i sikkerhed. Derfor har vi sikkerhedstestet alle vores porte og motorer. Vi har blandt andet fingerklemsikring imellem vores portelementer. Det vil sige at du ikke få få dine fingre i klemme imellem portens elementer når at den åbnes eller lukkes.

Portene er og også udstyret med kraftovervågning på de automatiske portes motorer. Det vil sige at hvis din automatiske port møder modstand i forbindelse med at den skal lukke, vil den stoppe op, så din port ikke klemmer dig eller andet. 

Hvis at du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores konsulenter. Du finder kontaktoplysninger på vores port konsulenter her 

Du kan også læse mere om at en automatisk port kunne være noget for dig på Bolius her

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)