Hvilken garageport model, skal jeg vælge?

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer garageporte med 3 forskellige overfladekonstruktioner. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. Disse tre modeller er ens funktionsmæssigt, men har hver deres eget unikke udtryk og stil. Vælg garageporten, der passer til dit hus. På Ringe-fabrikken er alle vores garageporte lavet af aluminium, og på samme tid får du en af ​​de bedste isolerede garageporte på markedet.

NASSAU Classic er en Garageport med stucco-struktur og den leveres med 44mm tykke opskummede paneler.

  • Du kan vælge mellem 11 forskellige udvendige standardfarver
  • Indvendigt leveres Classic Garageporte altid i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU Woodgrain produceret med en imiteret træstruktur udvendig og med en vandret profilering. Træstrukturen giver en naturlig fremtoning af din garage.

  • Antracitgrå – RAL7016
  • Dybsort – RAL9005
  • Renhvid – RAL9010

NASSAU Softline Granit bliver produceret i en glat overflade, som er med til at give en eksklusiv fremtoning. Softline Granit garageporte passer til vinduer og døre i Sablé farver og Sablé overflade.

  • Sort Softline Granit Garageport matcher noir 900 sablé vinduer og døre fra bla. Velfac og Rational
  • Grå Softline Granit Garageporte matcher noir 2100 sablé døre og vinduer fra bla. Velfac og Rational
  • Hvid Softline Granit Garageporte matcher Hvid SAA 10F sablé fra bla. Velfac og Rational

Vi producerer Garageporte efter dine ønsker

Vælg den størrelse, der passer til dig og dit hus. Vi fremstiller dine garageporte i henhold til dine personlige mål, ønsker og behov. På samme tid har du muligheden for at tilpasse garageporte med visuelle eller panoramavinduer. Med NASSAU garageport sørger vi for at du ikke skal ud i regnen men at du blot skal trykke på fjernbetjeningen for at åbne porten. På vores webshop kan du nemt designe din egen unikke garageport, der passer til dit hus. Vi leverer kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, under levering, montering og service.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)