Hvilken Garageport skal man vælge?

Man skal vælge en Garageport, som opfylder dine krav bedst

Er det vigtigt at din Garageport er isoleret?

I Danmark kan det være vigtigt at kigge isolerings evnen – Gode Garageporte er isoleret med minimum 40 millimeter isolering.

Er leveringstiden vigtigt?

Mange Garageporte produceres ikke i Danmark, hvilket betyder at leveringstiden ofte bliver over 2 måneder – har du travlt og gerne vil have lukket hurtigere af til garagen, kan du vælge en Garageport, som er produceret i Danmark, hvilket minimerer levringstiden.

Er Dansk kvalitet vigtig?

Du kan få Garageporte i mange forskellige kvaliteter og materialer – hvis kvalitet er vigtigt, så kig efter en Garageport, som er lavet i Danmark.

Er farven på Garageport vigtig?

Har du ønsker om en Garageport i fx. sort, antracitgrå eller en anden farve, så kig efter en Garageport, som er prælakeret i den farve du ønsker. Ved at vælge en Garageport, der er prælakeret får du den mest holdbare port og sikrer dig at farven ikke skaller af porten efter nogle år.

Skal Garageport laves på standardmål?

Mange Garageporte, som importeres til Danmark leveres i hvide og i standardmål.

Skal Garageport tilpasses “skæve mål”?

Har du brug for en Garageport, som bliver lavet helt specielt til din garage og lavet på millimeter mål, der er tilpasset dine behov, så kig efter en Garageport, som laves specielt til dig og kan laves helt ned på mm mål.

Er det vigtigt at der altid kan fås reservedele?

Hvis din Garageport går i stykker eller fx. bliver påkørt, kan det være en stor fordel at du kan få reservedele til porten. Hvis du vælger en DANSK Garageport leverandør med portservice, bliver det lettest at foretage reparationer på din Garageport.

Er det vigtigt at din Garageport kan styres via APP på telefon?

Nogle Garageporte har mulighed for at tilkoble en mobil app, så Garageporten kan styres fra din telefon. Der findes appløsninger, som kan kobles sammen med vores porte som også er kompatibelt med Siri, Alexa, alarmsystem og vejrstation således at Garageporten bliver en del af en smart home løsning.

Er det vigtigt at din Garageport er indbrudsikret?

Tjek om Garageporten er udstyret med en udvidet indbrudssikring, som er SKG-certificeret. Dette betyder at når garageporten er lukket er den også automatisk låst.

Er det vigtigt at din Garageport er vedligeholdelses fri?

Ønsker du en Garageport som ikke skal males, olieres eller som kan ruste, vil jeg anbefale at du køber en Garageport i aluminium – En Garageport i aluminium skal blot vaskes i vand eller evt. autoshampoo, hvis Garageporten er blevet meget beskidt.

Er det vigtigt at din Garageport ikke kan ruste?

Ledhejseporte laves typisk i stål eller aluminium. Ønsker du at Garageporten ikke kan ruste, anbefales en Garageport i aluminium.