Rulleport til garage

Hvad er forskellen på en rulleport og en ledhejseport? 

En RULLEPORT har oftest mindre isolering. Ulempen ved en rulleport er, at den kræver mere overhøjde, da den ruller op under sig selv i en kasse i portåbning.
Se vores rulleport her.

En LEDHEJSEPORT til din garage er godt isoleret. Fordelen ved en ledhejseport er, at den kræver mindre overhøjde da den ruller op og ligger vandret under loftet.
Se vores udvalg af garageporte her.

Garageport hulmål bredde: 2000 mm til 2400 mm Ledhejseport til garage på mål

Garageport hulmål højde: 1875 mm til 2000 mm

Garageport model: Classic, Woodgrain (træstruktur), Softline Granit

Pris: 7.995 kr. inkl. moms, motor og håndsender

Ledhejseport til Garage pris fra 7.995 kr inkl. moms, garageportmotor og håndsender

Alle Garageporte produceres på Fyn, og laves specielt efter dine mål og designønsker. På webshoppen designer man sin garageport ved at vælge farve, struktur, med eller uden vinduer og størrelse – herefter kan du se din præcise pris med det samme.

Har du brug for hjælp til opmåling, kan du vælge en Tryghedspakke, som betyder, at der kommer en NASSAU bygnings-konsulent ud og måler op, og tjekker at alle forhold er iorden.

Hos NASSAU er meget stolte af vores porte – de produceres i Danmark, og er i den bedste kvalitet. Alle garageporte er produceret aluminium, som sikrer at porten er vedligeheldelsesfri, og at garageporten ikke ruster.

Du køber din nye Garageport direkte på NASSAU garageport webshop – ved at du køber Garageport direkte hos os, sparer du et forhandlerled og får derfor mere garageport for pengene. Du kender kvaliteten, og vi er stolte af vores Garageport priser.

Rulleport til Garage – Garageport

NASSAU garageporte ruller op under loftet, så du udnytter din plads så meget som muligt. Dette gør det muligt at udnytte din plads i garagen, skuret eller hvad det kan være. Garageporten er isoleret, det vil sige der er afbrudtkuldebrug i sektionerne, så du derved opnår den bedste isoleringsevne i din garageport.

Kontakt NASSAU garageporte i dag
DESIGN, BEREGN PRIS OG BESTIL DIN GARAGEPORT HER
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)