NASSAU 9000 Panorama porte installeres i OK’s vaskehaller over hele landet.

NASSAU leverer porte til OK’s vaskehaller i hele landet

OK foretrækker én leverandør

For at sikre en god og ensartet oplevelse i alle deres vaskehaller over hele landet, har OK valgt NASSAU som sin samarbejdspartner for porte.

NASSAU har derfor, i samarbejde med OK, udviklet et koncept for vaskehalsporte med det mål for øje, at give OK’s kunder en god brugeroplevelse.

NASSAU 9000 Panorama porte

I vaskehallerne har man valgt NASSAU 9000 Panorama porte, som har et karakteristisk og stilrent udseende med sine smalle, aflange vinduessektioner uden lodrette sprosser.

Portene er udstyret med portautomatik, som i integration med selve bilvaskeanlægget sørger for, at sikkerheden og brugeroplevelsen er i top for OK’s kunder.

Forebyggende vedligeholdelse

Det er vigtigt for OK at undgå nedetid af vaskehallerne, da dette vil være til gene for kunderne. NASSAU arbejder derfor gennem forebyggende vedligeholdese på at mindske denne nedetid af portene. Når uheldet er ude, sikrer NASSAU’s landsdækkende serviceorganisation, bestående af 47 lokalt forankrede serviceteknikere, for nødservice hurtigst muligt.

NASSAU’s service cirkel

Det fugtige miljø og den høje åbningsfrekvens, som vaskehalsportene er udsat for, betyder at portenes levetid nedsættes. NASSAU vurderer derfor i samarbejde med kunden, hvornår det er mest økonomisk for kunden at udskifte porten. Man kan derved i mange tilfælde forudsige omkostningerne for en port flere år frem i tiden.

serviveaftale på porte - nassau serviceaftale

Læs casen som PDF her:

NASSAU i din OK vaskehal