NASSAU service er altid kun et opkald væk

Service når når det gælder

Hos Odense-virksomheden Desmi Ro Clean ved de, hvor vigtig god og hurtig service er.

Virksomheden, der laver udstyr til op samling oliesplid, fik for nylig deres NASSAU ledhejseport beskadiget ved en påkørsel, og det betød akut brug for hjælp. Her stod NASSAU’s serviceteknikere naturligvis klar med hurtig assistance.

Service i top

Vi har haft en fantastisk kommuniktion med folkene fra NASSAU. Servicen har været i top, vi fik en hurtig tilbagemelding og straks efter, stod der en servicetekniker fra NASSAU hos os. Han fik porten nødlukket, så det ikke gik ud over vores produktion, siger Assistent Manager hos Desmi Ro Clean, Kurt Rolandsen.

Kun et opkald væk

Hos Desmi Ro Clean er man ovenud tilfreds med den service, og det aftryk NASSAU har leveret.

Det er rart af vide, at serviceteknikeren eller montøren kun er et opkald væk, når man står i en kritisk sistuation og har brug for hjælp. Man tror selvfølgelig aldrig, at det sker for en selv, men jeg må bare sige, at NASSAU var klar, da vi havde brug for dem, siger Kurt Rolandsen.

Desmi Ro Clean kan nu se frem til at NASSAU færdiggør de sidste reperationer på den beskadiget port, så den igen kan fungere optimalt.

Jeg vil tro, at det hele kun har taget 10-12 dage fra skaden skete, til vores port igen var funktionsdygtig. Mere kan vi simpelthen ikke bede om, slutter Kurt Rolandsen.

Vil du høre mere om NASSAU´s servicemuligheder?

KONTAKT OS PÅ TLF. 70 70 23 46
VI TILBYDER:

  • 24 timer servicetelefon
  • Kundetilpassede serviceaftaler
  • 45 service teknikker i Danmark
  • Servicering af alle modeller og fabrikater
  • Nødservice inden for 60 minutter
  • Egne serviceteknikkere