NASSAU leverer 9000F porte til nyt multibrændselsanlæg i Hjørring.

NASSAU leverer gangdørsporte til nyt multibrændselsanlæg i Hjørring

Energieffektivt varmeanlæg

Hjørring Varmeforsyning har opført et nyt energieffektivt multibrændselsanlæg, som forventes at skabe besparelser i omegnen af to millioner kroner årligt i brændselomkostninger.

NASSAU har leveret seks 9000F porte til bygningens facade, hvoraf fire af portene er udstyret med NASSAU’s meget roste gangdørsløsning PDLS med lavt dørtrin (23 mm).

NASSAU 9000F

Til varmeanlægget har man valgt den klassiske 9000F ledhejsport som består af 44 mm tykke polyurethan-opskummede sektion med en sektionshøjde på hele 675 mm.

Portpanelets for- og bagplade kan efter ønske leveres i enten aluminimum eller varmforzinket stål. Portbladet er konstrueret med en profilering, der dels skjuler sektionssamlingerne, og dels giver portbladet ekstra styrke i længderetningen. Forstærkninger i sektionerne garanterer holdbarhed for sprosse- og sidehængslernes vedhæftning på portbladet.

Portbladet har en kunststofstrimmel indbygget, der sikrer termisk adskillelse af portens for- og bagside, og dermed afbrudt kuldebro. Kombinationen af de polyurethan-opskummede sektioner, den afbrudte kuldebro og effektive tætninger, giver en af markedets absolut bedst isolerende porte – både hvad angår, varme-, luft- og vandgennemtrængning.

Gangdørsløsning PDLS

Med en PDLS gangdør med lavt trin integreret i portbladdet har man let adgang igennem porten med f.eks. en sækkevogn eller lignende.

Løsningen kan leveres til og med en portbredde på 6 meter. Løsningen kan ligeledes leveres til alle skinnesystemer.

De special-tilpassede bundhængsler leveres i både galvaniseret og rustfri udførelse. Bundprofilen er galvaniseret og efterfølgende pulverlakeret i RAL9006 (hvid-aluminium).

NASSAU døre - gangdøre som matcher porte

PDLS lavt gangdørstrin (23 mm).

få gangdør med lavt trin