Carport eller garage?

billeder af garageporte hvid dobbelt softline - isolerende port - spar på varmeregningen

Carport eller garage – hvad er forskellen?

Der er mange forskellige måder man kan gribe beslutningen an, om hvorvidt man skal have en garage eller en carport. En carport er en løsning til dig der gerne vil have et overdækket område til eksempelvis bil eller cykel. En garage derimod kan både laves som en ekstra tilbygning, eller som en ekstern bygning. Garagen er i modsætning til carporten en fuldkommen løsning. Garagen skal fungere som et ekstra rum både til bil og cykler ligesom en carport. Udover opbevaring af transportmidler, kan en garage også blive brugt som opbevaringsrum af eksempelvis værktøj. Hvis man samtidig også vælger en garage med god isolering, kan det også blive brugt som hobbyrum til diverse fritidsaktiviteter, fester eller kontor.

Hvad skal du vælge?

Her kan man så stille sig spørgsmålet hvorfor man ikke bare vælger en garage løsning. Der er selvfølgelig en prisforskel på om man vælger en carport eller en garage. En carport vil naturligvis være den billigere løsning, frem for en garage løsning. Udover prisen kommer der også behovet ind i billedet. Har man behov for blot at kunne opbevare bil eller cykler tørt, er det klar at carportløsningen er det rigtige valg. Hvis man derimod som nævnt tidligere, har brug for ekstra opbevaringsplads eller kontor så skal man vælge garageløsningen. Hvis du mangler konkrete tal eller inspiration til dit projekt kan du med fordel læse primaboligs artikel omkring emnet.

galleri garageporte softline granit sundhøjhuse - carport eller garage

Hvilken type port skal man vælge?

Hvis du går med tanker om at bygge en garage og gerne vil have en garageport monteret i garagen, så er det en god idé at vælge en holdbar og langtidssikret løsning. Hos NASSAU er alle vores garageporte opført i aluminium. Hvis man vælger en aluminiumport frem for en stålport, får man en port med markant stærkere korrosionsresistens. Dette betyder din port ikke ruster, hvis den får skrammer eller slag, som slår hul på belægningen. Hvis det samme skete for en stålport, ville en rustproces starte inde bag belægningen hvilket stille og roligt vil ødelægge porten indefra. Så ligesom valget mellem carport eller garage, så er det også vigtigt at tage højde for hvilken port man skal købe, hvis man vælger garageløsningen.

Hvis du har lyst til at læse mere om vores forskellige muligheder og løsninger til garageporte kan du læse mere på vores garageportside.

Mangler du inspiration til byggeri, porte eller vil du gerne høre hvad tidligere kunder synes om NASSAU? Hop ind på vores YouTube og bliv inspireret.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)