Dyr varmeregning? vi kan måske hjælpe

Kan du stadig holde på varmen?

Spar på varmeregningen! Det er lettere sagt end gjort, men hvordan gør man det egentligt? Vi er i øjeblikket i en tid hvor varmeregningen og elregningen er noget der er rimelig uforudsigeligt. Du kan dog gøre nogle ting for proaktivt at sørge for din varmeregning ikke stiger alt for meget. En tommelfingerregel er at for hver grad du sænker radiatoren, sparer du 5 procent på varmeforbruget. Dette kan være en kortsigtet løsning, for at spare på varmeregningen, på med uldsokker, handsker og så holde på varmen. Man kan dog også vælge at tjekke hvor meget varme det reelt set siver ud af huset og finde ud af hvordan man bedre kan holde på varmen og derved spare på varmeregningen

Spar på varmeregningen med en ny garageport

Hvis du eksempelvis har en gammel garageport med en meget høj u-værdi, slipper der ekstremt meget varme ud fra garagen. En helt ny garageport med markant lavere u-værdi, holder oftest markant bedre på varmen. U-værdien definerer hvor stærk en isoleringsevne garageporten har og hvor meget varme der slipper ud, jo lavere u-værdi, jo bedre holdes der på varmen. Det kan derfor være en fordel at tjekke op på, om din garageport har brug for en udskiftning.

Spar på varmeregningen med vores industriporte

Hos NASSAU har vi vores garageporte til private kunder, som er lavet i let aluminium, dette gør at garageporten holder markant længere end en stål port. Udover dette har vi også vores industriporte, som er markedets bedst isolerende port med en u-værdi (0,43), hvor en normal port har en u-værdi på (1,44). Vores industriporte er altså næsten 3x bedre isoleret.

Det er som sagt ikke kun private garageejere der kan have glæde af en ny port. Større virksomheder kan også have glæde af en velisoleret port. Der kan sive utrolig meget varme ud igennem porten fra eksempelvis et lager. Samtidig hvis man har en gammel langsom port der ikke åbner og lukker hurtigt nok, slipper der utrolig meget varme ud hver gang den bliver benyttet som ind- og udgang. Hos NASSAU har vi vores lavenergiport 8000 Speed, som er den bedst isolerende port på markedet. Derudover åbner den også 4x hurtigere end en almindelig port, og lukker 2x hurtigere.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 63 62 23 46 eller på vores chat inde på vores hjemmeside.

Hvis du gerne vil læse mere om vores garageporte kan du finde en masse inde på vores garageporte side.

Er du blevet nysgerrig på vores lavenergi- og lavenergi speed port, kan du hoppe ind på vores side om vores 8000-serie.

Vi har masser video materiale til dig der gerne vil lære mere om port universet hos NASSAU. Vil du gerne inspireres, høre om tidligere kunde historier eller høre mere om vores produkter, så hop ind på vores YouTube og lær mere