NASSAU port tilbehør

Radioudstyr - udstyrspakke

Garageport tilbehør fra NASSAU

Hos NASSAU har vi mange forskellige former for garageport tilbehør. Alt vores tilbehør kan du bestille med når du bestiller din port. Har du allerede bestilt din port? Så er det intet problem at bestille nyt tilbehør til den. Hos NASSAU har vi vores egne håndsendere som med ét klik kan programmeres til flere forskellige funktioner, til din garage. Håndsenderen fås både i en udgave til 2 garageporte og den store udgave til 4 garageporte.

Udover vores vægsendere er det også muligt at få trådløst kodetastatur til din garage. Det trådløse kodetastatur er til dig der gerne vil kunne komme ind i din garage, uden at skulle tage håndsenderen ud fra din bil. Vægsenderen er til dig der gerne vil have en sender, som du kan installere i dit hus og åbne/lukke din garage, uden at skulle gå udenfor.

Disse tre udstyrsmuligheder er tre forskellige dele af den pakkeløsning vi hos NASSAU anbefaler alle der køber en garageport. Med vores anbefalede udstyrspakke er du altid sikker på du kan få adgang til din garage. Med pakkeløsningen kan du åbne både fra bil, hus og på væggen ved din garageport.

galleri garageporte nassau classic dobbelt port

Vi forhandler også

Hvis du har brug for en hightechløsning, kan du med fordel kigge nærmere på vores sikkerhedsfotoceller. Fotocellerne overvåger portåbningen, så hvis der er noget der vil kunne forhindre porten i at lukke / skade porten vil fotocellerne stoppe lukningen af porten. Fotocellerne hjælper dig også hvis du har glemt at lukke din garageport, da de kan indstilles til automatisk at lukke din port efter tidsindstilling.

Udover vores egne tilbehørs produkter tilbyder vi også tilbehør fra Ismartgate og Homelink. Ismartgate er en smart opsætning til dig der gerne vil have moderniseret din garageport. Ismartgate kan kobles op til ip-kameraer, så det er muligt at have kamera foran porten. Derudover kan du tilkoble din Ismartgate til Apple og google produkter, så du kan åbne din port med Siri og google assistent.

Homelink kan installeres i nogle bilmodeller og kan bruges til at betjene din garageport med din bil. Du kan derudover også bruge den til at styre dit lys og alarmsystem, hvis du har dette.

Hos NASSAU henviser vi til Homelink og Ismartgate som produkter, men det er ikke noget vi selv forhandler.

Hvis du har lyst til at læse mere om vores garageporte så har vi meget mere information inde på vores garageportside.

Mangler du inspiration til hvordan du kan lave din garageport, vil du gerne høre hvad tidligere kunder synes om NASSAU eller vil du lære at installere din NASSAU garageport, så hop ind på vores YouTube.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)