Ejner Hessel vælger design og stabilitet hos NASSAU

Stabilitet med lys og design

Ved bygninger, hvor der stilles store krav til lys og design, mens samtidig til stabilitet, vil en NASSAU 9000M ledhejseport være det oplagte valg. Det valg tog Ejner Hessel i Tilst, da de bestilte 12 ledhejseporte til deres lager og værksted.

Ved NASSAU 9000M kombineres de højtisolerende sektioner med lette aluminiumsektioner. Denne kombination giver et funktionelt design, som ligeledes har et meget æstetisk udseende. Ejner Hessel valgte 3 rækker vinduer, som skaber nogle store vinduespartier. Vinduerne giver meget lysindfald og klæder stortset alle beklædninger. 

En NASSAU 9000M ledhejseport er et godt valgt til bygninger, hvor meget lys og samtidig stabilitet ønskes. Denne port er ligeledes produceret efter europæiske anbefalinger og testet i forhold til Europæisk Norm 13241-1 af Dansk Teknologisk Institut. Så der er lagt stor vægt på sikkerheden ved denne port.

Ejner Hessel case Panorama ledhejseport

Porte til udstilling

Foruden 9000M portene, valgte Ejner Hessel at benytte Panorama porte til biludstillingsgaragen. Disse porte skaber sammenhæng mellem vinduerne og porten i udstillingen. Vinduesektionerne i Panorama portene er uden lodrette sprosser, og skaber derfor en elegant port med maksimalt lysindfald. Dette giver mulighed for fremvisning af bilerne, uden forstyrelsen af lodrette sprosser.

Panorama portene er ligesom NASSAU 9000M portene produceret efter europæiske anbefalinger, og testet i forhold til Europæisk Norm 13241-1 af Dansk Teknologisk Institut. Så igen er sikkerheden i top.