NASSAU slår sin egen rekord

NASSAU slår egen rekord

NASSAU har lavet industriporte og garageporte siden 1970. NASSAU har i deres næsten 50 årig eksistens leveret mange forskellige porte i mange størrelser. Der er sket meget siden den første port blev leveret til Svendborg Rutebilstation i 1970. Ledhejseporte af forskellige typer og størrelser er leveret til danske og udenlandske kunder fra hele verden. Men 2019 bliver alligevel et historisk år set med NASSAU-øjne, hvor endnu et kapitel bliver skrevet til historiebøgerne. Produktionen i Ringe har haft travlt med at producere en industriport til Gardit – og det er ikke hvilken som helst port.

Det er nemlig den største indendørsport, som NASSAU har produceret i sine mangeårige eksistens. Vores montører er netop blevet færdige med at montere en 10 x 10 meter industriport til Gardit. Det er dermed den største ledhejseport til indendørs brug fra NASSAU, der er blevet produceret. Vi er stolte over at kunne levere en ledhejseport, der har en størrelse på 10 x 10 meter.

Tung isoleret ledhejseport

Gardit har valgt en port af modellen 9000F. De får dermed en ledhejseport med et funktionelt design og én af markedets bedst isolerede ledhejseporte. Denne store port skal benyttes som sandblæsnings-kabine til store komponenter, derfor står porten i en hal. Porten er af vindklasse 1, som kun benyttes til indendørsbrug. 

Netop isolerede ledhejseporte på sådan en størrelse er ret unik på markedet. Det er store forhold, som porten skal være placeret i, hvor der er 20 meter til loftet i det nye byggeri. Samlet set kommer ledhejseporten til at veje tæt på 1 ton.

I NASSAU er vi utrolig stolte og glade over, at vi kan producere en special lavet port til Gardit, og vi håber porten øger deres fleksibilitet yderligere. Det skal dog nævnes, at vi er i stand til at producere porte med en højde på 12 meter og 10 meter i bredden. 

 

Vi er glade for at vi kan tilbyde vores mange kunder verden over individuelle løsninger af Industriporte og Garageporte til private.

Lindø case billede
10x10 port Gardit case
10x10 port Lindø case
Gardit case 10x10 port