GRATIS Farveprøver til Garageporte

Gratis Farveprøver til din nye Garageport

Er du i tvivl om hvilken farve, som passer til præcis dit hus, kan du som noget nyt bestille gratis farveprøver til din nye garageport ud fra alle vores standard farver. På den måde er det muligt, at se de forskellige farver op imod dit eget hus, og du er helt sikker på, at din nye garageport passer i stilen med dit hus.

Vi har gjort det nemt og enkelt, at bestille farveprøverne online. Med vores farveprøve-webshop har du muligheden for at vælge præcis de farver, du ønsker.

Det kan også være en hjælp til at bestemme hvilken model din nye garageport skal være. Farveprøverne kommer nemlig i samme struktur som garageport-modellerne. Er du helt i tvivl om strukturen af garageport, kan du vælge en farve fra hver model.

Anden farve end standard

Ønsker du at din nye garageport skal være i en specielfarve, som ligger uden for standardprogrammet, kan vi godt imødekommer dine ønsker på garageporten. Vi har dog ikke mulighed for at sende dig en farveprøve på en farve udenfor vores standardprogram.

 

Skulle der stadig være tvivl, kan du kontakte os her.

Internt farveprøve Link billede gråt hus hvide garageporte
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)