Isolerer mere – God for miljøet – God for økonomien

Du kan spare penge på varmeregningen ved at vælge NASSAU 8000 ledhejseporten, markedets bedst isolerede port. De unikke egenskaber skaber god isolering, og gør derfor porten til den med markedets bedste isoleringsværdi.

Der er et bredt udvalg af tilbehør, som gør at porten imødekommer mange behov. Foruden alle standard funktionerne, kan der tilkøbes mange funktioner, hvilket gør porten kan tilpasses næsten alle behov. Ønsker du en konstant temperatur indenfor er denne port et optimalt valg, den holder på varmen. 8000-porten tåler intensivt brug og slid.

Hos NASSAU går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Alle de unikke produktegenskaber hos NASSAU 8000 er med til, at sikrer porten og vores kunder støtter FN’s verdensmål mod en bæredygtig udvikling nr. 7, 12 og 13 om bæredygtigt energiforbrug. Læs mere om verdensmålene her.

hjemmeside banner nassau 8000 specifikationer - isolerende prt

Den nye NASSAU 8000 port reducerer dit energiforbrug

Godt isolerede bygninger mister mindst 25% af varmen gennem åbninger, som porte, døre og vinduer. Det ønsker NASSAU at reducere, derfor er der lagt meget vægt på isoleringsevnen på 8000-modellen.

Grunden til 8000-porten har så god en isoleringsevne, er at porten har 82 mm. tykke portblade og mange afbrudte kuldebroer. Det giver en mere end dobbelt så god U-værdi end typiske ledhejseporte på markedet.

Hos NASSAU ønsker vi, at støtte FN’s Verdensmål. Derfor er der lagt så stor vægt på porten’s isoleringsevne, hvilket giver dig markedets bedst isolerede port, hvis du bestiller NASSAU 8000.