Kort leveringstid på alle porte

Kort leveringstid på alle porte

Byggebranchen har i en længere periode været hårdt præget af lange leveringstider på råmaterialer og produkter. Hos NASSAU producerer vi alle vores porte på vores lokale produktionsanlæg i Ringe på Sydfyn. Vi har sikret os et stort materiale lager, og en leveringsdygtig forsyningskæde. Dette har resulteret i at vi fortsat på trods af de store udfordringer, har kunne bibeholde vores korte leveringstider på 2 – 3 uger på vores private garageporte.

Vi får leveret råmaterialer til vores produktionsanlæg i Ringe. Herefter overtager vores dygtige produktionsteam hele processen af A til B med din port. Der er ikke en port der er ens her hos NASSAU og vi imødekommer alle former for forespørgsler. Store eller små vinduer, rød eller blå facade, med eller uden dør med til porten og mange andre muligheder. Alle porte bliver lavet fra bunden hos NASSAU, vi har ingen færdigvarer stående og sælger ud af. Du får altså både en høj kvalitets port i aluminium og samtidig også den hurtigste leveringstid på markedet.

Hos NASSAU har vi udover vores garageporte med 2 – 3 ugers leveringstid også vores industriporte som også bliver produceret lige præcis efter dit behov. Vores industriporte har også ekstra ordinært kort leveringstid som ligger på 4 – 5 uger. Dette skyldes at vores industriporte også er produceret af høj kvalitets aluminium.

galleri garageporte woodgrain dobbelt-kort-leverringstid

Lyst til at høre mere?

Har du lyst til at læse mere om vores garageporte hos NASSAU kan du hoppe ind på vores garageport side her og udforske de forskellige strukturer og tilbehørs muligheder der findes.

Samtidig hvis du har interesse i vores industriporte kan du se alt om vores industriporte her. Udover vores almindelige industriporte har vi også vores lavenergiporte og speed porte, som er til dig der virkelig har brug for en højisolerende og samtidig også hurtig port.

Vores YouTube er fyldt med guides, inspiration og tidligere kundehistorier, du kan læse mere her.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)