Nassau møder Formel 1

Nassau møder Formel 1

Vi hos NASSAU leverer og monterer porte over hele Danmark. Vores private garageporte er altid i topkvalitet. Det er udelukkende de bedste materialer der bliver brugt til vores garageporte. Vores lastbiler leverer porte over hele landet og  i  hele verden. Dette resulterede i at en af vores lastbiler måtte dele benzinbaren med en Formel 1 bil fra Redbull.

Red Bull er en berømt og velkendt deltager i formel 1. Opstillingen i dette års Formel 1 er med Max Verstappen og Sergio Perez. Max Verstappen ligger flot i spidsen i dette års Formel 1 og Sergio Perez er lige ude for top-10 på en flot 11. plads. Formel 1 er verdens mest anerkendte og prestigefyldte løb indenfor motorsport med en lang og rig historie der går tilbage til midten af 1900-tallet.

NASSAU lastbiler har faktisk mere til fælles med en Formel 1 bil end at de begge skal bruge brændstof for at kunne udføre deres daglige opgaver. Hos NASSAU har vi nemlig lynhurtig levering på vores garage porte, på 2-3 uger. Vi ligger derfor helt i toppen, ligesom Max Verstappen.

Har du lyst til at høre mere om porte fra NASSAU?

Hos NASSAU har vi både privat- og industriporte. I Vores industriporte har vi det der hedder en 8000  SPEED lavenergiport, som kan sammenlignes til med en Formel 1 bil, kontra en almindelig bil. En speed lavenergiport åbner 4x hurtigere end en almindelig port. Hvis du har lyst til at læse mere om vores speed lavenergiporte kan du trykke her og komme ind på vores industriport side.

Hvis du er blevet nysgerrig på garage porte fra NASSAU DOOR, kan du hoppe ind på vores garageport-side her og udforske vores univers, af forskellige port løsninger til din garage.

Hvis du har brug for inspiration, hjælp eller vejledning omkring garageporte, kan du også hoppe ind på vores YouTube kanal. Her uploader vi guides, produktvideoer og interviews med kunder, efter de har fået monteret deres port.

Port lastbil møder Redbull