Vores mest populære port

nassau 9000f ledhjeseporte galleri - led hejse port

 

 

En NASSAU klassiker

NASSAU 9000 serien er en af de ældste port-modeller fra NASSAU og dette er med god grund. NASSAU 9000 er en tidløs klassiker, som er en af vores mest populære produkter i led hejse port segmentet, til industrien. Dette skyldes den store fleksibilitet der er i produktet, der fås både let isolerende porte, med glas, aluminium og mange andre kombinationer.

Nassau 9000 serien er opdelt i 5 forskellige produktkategorier. Den helt ”almindelige” model er 9000F modellen. NASSAU 9000F (Foam) er porten til intensivt dagligt brug. Enkelt design, holdbarhed og økonomi følges ad og giver en særdeles robust og betjeningsvenlig port.

9000G ledhejsepote galleri TV2 - Port - vinduer og døre

Led hejse port modeller

9000Mix modellen er en led hejse port til dig der både vil have den isolerende skummende effekt fra 9000F modellens sektioner og lette aluminiumssektioner.

9000Glass er modellen perfekt til bygninger der har krav for en aflukket men gennemsigtig facade, eksempelvis en maskinhal, mekaniker eller en udstillingshal. Man får derudover et flot og oplyst lokale.

NASSAU 9000 Panorama er en videreudvikling af 9000G porten hvor den til forskel for 9000G porten har panorama glas uden lodrette sprosser og der er derfor endnu mere lysindfald og gennemsigtighed. Porten er også et populært valg til vaskehaller og bruges af OK i hele landet.

NASSAU 9000E (Energy) er porten hvor man ønsker meget lysindfald, uden at gå på kompromis med isoleringsevnen. Denne sektionstype er en ny innovativ løsning bestående af en aluminiumsramme med en tre-lags fyldningskonstruktion, der reducerer kuldetransformationen gennem portens vinduer markant.

Ledhejseport Energy

 

 

Lyst til at vide mere?

Hvis du gerne vil læse mere om vores 9000 serie eller andre led hejse porte er du velkommen til at hoppe ind på vores industriprodukt side.

Hvis du gerne vil kontaktes eller høre mere om vores forskellige industriløsninger? Du mere end velkommen til at kontakte din lokale konsulent.

Vi producerer alle vores porte i Ringe på Fyn. Der er derfor kun 4-5 ugers leveringstid, på vores porte til industri.

Har lyst til høre mere om NASSAU, garageporte eller industriporte? Hop ind på vores YouTube og udforsk vores mange videoer.