Udnyt garagen med en højisoleret garageport

Garagens mange muligheder

Drømmer du om et ekstra rum eller værelse til dit hus? Din garage kan være det ekstra rum, du ikke vidste, du havde. Har du en garage, som blot står tom eller bliver brugt til tilfældig opbevaring, så kan hele familien have glæde af garagen, som kan fungere som husets ekstra rum. Det er oplagt at udnytte pladsen til nogle ekstra kvadratmeter til dit hjem. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne holde varmen inde og kulde ude. Med en Softline Granit Garageport fra NASSAU får du én af markedets bedst isolerede Garageporte, så du dermed kan udnytte garagen på bedste vis. Slip fantasien løs og indret din garage, som du gerne vil.

Mulighederne er mange for at indrette den præcis, som du ønsker. Vi giver dig her et par fif til, hvordan du kan bruge din garage:

  • Et nyt kontor
  • Et nyt træningsrum
  • Et nyt værksted
  • Et nyt bryggers
  • Et nyt festlokale
  • Børnenes ekstra lejerum
  • Lad din bil holde i tørvejr

Har du en hjemmearbejdsplads, så kan du med fordel udnytte garagen til et nyt og rummeligt kontor. Ønsker du et hobbyværksted, hvor du kan stå i tørvejr og i læ for vinden, så vil garagen være en oplagt mulighed.  Har du derimod behov for et ekstra rum til opbevaring og praktiske gøremål, så vil et nyt bryggers være en god løsning. Eller ønsker du blot at lade din bil holde i tørvejr, hvor du automatisk kan lukke og åbne porten.

Garage som træningsrum

NASSAU hjælper dig med en ny Garageport

NASSAU rådgiver dig gerne med din nye Garageport, så du får den garage, som du ønsker. Med næsten 50 års erfaring hjælper vi dig i hele processen, hvor vi tilbyder professionel rådgivning, opmåling, levering og montering. Vi producerer efter dine individuelle ønsker og behov, hvor du frit kan vælge farve, mål, vinduer og meget mere. Alt dette kan du designe i vores webshop, hvor du visuelt kan se, hvordan din Garageport kommer til at se ud. Det er let og enkelt, og du kan desuden se prisen med det samme. Design en ny Garageport ved at klikke her

nassau woodgrain garageporte