Udvendig frakobling

Udvendig frakobling fra NASSAU

Med en udvendig frakobling på din NASSAU port, kan du altid have en garanti for at du har adgang til din garage. Med en NASSAU port får du et moderne og elektrisk port system. Hvis uheldet er ude og der er strømafbrydelse eller kabelproblemer, kan du med en udvendig frakobling sikre dig at du altid har adgang til din garage. Den udvendige frakobling er nemlig koblet direkte op til motorhejsafbryderen. Med et let drej på nøglen slår afbryderen fra. Du kan nu med håndkraft let og elegant løfte porten. Porten føles nærmest vægtløs på grund af det lette aluminiumsdesign og de perfekt afbalancerede fjedre.

Den udvendige frakobling er et beskedent nøglehul i ovefladen på din port. Der følger to nøgler med til frakoblingen så der er altid en ekstra nøgle. Den udvendige frakobling kan tilkøbes på alle vores strukturer: (Classic, Softline og Woodgrain). Den udvendige frakobling er forbeholdt garageportene, da selve port konstruktionen adskiller sig fra konstruktionen på en industriport.

Når du har brugt den udvendige frakobling og slået motoren fra til garagen, skal du blot gå ind i garagen og tilkoble motoren igen. Den udvendige frakobling er altså ikke en engangsløsning men en nem og praktisk løsning, hvis uheldet skulle være ude og strømmen går. Du slipper altså for at bore et hul i din port for at kunne få adgang til garagen.

Den udvendige frakobling fås både som tilkøb til din nye garageport eller som eftermontering til din allerede monterede garageport fra NASSAU. Du kan finde den udvendige frakobling under tilbehør, når du konfigurer din garageport på vores webshop. Hvis du allerede har en NASSAU port kan du bestille den udvendige frakobling her.

Hvis du gerne vil læse mere om vores porte til private garager kan du klikke her.

Mangler du inspiration eller er nysgerrig på mere omkring vores porte kan du hoppe ind på vores YouTube kanal her.

Udvendig frakobling