Dansk produceret ledhejseporte til Industri og til Private

Dansk produceret ledhejseporte

NASSAU’s industrielle ledhejseporte og private garageporte bliver produceret I Ringe på Fyn. Vores porte har siden 1970 været dansk produceret, hvilket vi sætter en stor stolthed I. Vores Industriporte og Garageporte bliver produceret af danske hænder ned til den mindste detalje. På den måde kan vi sikre at vi holder de høje internationale produktstandard for ledhejseporte. Mange af vores danske medarbejdere har været ansat i NASSAU i mere end 25 år og har været med til at producere ledhejseporte i hundrede tusindvis af gange. Disse erfaringer og kompetencer gør, at vi kan opretholde den høje standard inde for porte. Vi kan derfor med stolthed sige NASSAU er dansk produceret ledhejseporte.

Med hele vejen

I vores produktionsfaciliteter i Ringe fremstilles alle ledhejseporte på vores fuldautomatiseret produktionsanlæg. Her er den højmoderne produktion med til at sikre at vi løser vores kunders behov ned til den mindste detalje. Vi kan derfor producere ledhejseporte i utallige design og muligheder. Vi har desuden høje krav til standarden af vores materialer, hvilket medføre nogle af markedets bedste værdier for vindlast, tæthedsklasse og højeste isoleringsevne. De solide materialer garanterer at vores porte har en lang levetid. I alle led af vores produktion af ledhejseporte bliver der løbende underlagt kvalitetskontrol. Vi kvalitetskontrollerer desuden alle porte inden forsendelse.

Skræddersyet løsninger

NASSAU ledhejseporte bliver fremstillet præcis efter den ønskede ordre. Den enkelte ledhejseport bliver nøje fremstillet efter det ønskede behov. Vi producerer derfor de enkelte portdele og portpanelers dimensioner efter kundens ønsker af størrelser og brug.

Ledhejseporte i aluminium

NASSAU fremstiller de fleste ledhejseporte i aluminium eller i nogle tilfælde varmforzinket stål. Sektionernes for- og bagside består af aluminium, da der er en masse fordele ved at bruge den type materiale. Aluminium er mere bestandig over for korrosion end stål, hvilket gør at vores porte ikke ruster. Aluminium ledhejseporte konstrueres også i lavere vægt, hvilket har den fordel, at vores porte kan åbnes og lukkes hurtigere. Desuden er vores porte mere modstandsdygtig over for vind og brug. Vores aluminium ledhejseporte har derfor en lang levetid med lave reperationsomkostninger.

Læs mere om vores industrielle ledhejseporte her

NASSAU dansk produceret ledhejseporte