Hjælp til at bestille ny garageport

Har du ikke lyst til selv at opmåle til en ny garageport, så kan NASSAU hjælpe med en tryghedspakke.

Tryghedspakken fra NASSAU indeholder

Få NASSAU med i hele processen med en NASSAU Tryghedspakke. Når du bestiller din Garageport online i vores webshop, så indtaster du blot ca. mål, hvorefter vores portkonsulent kommer ud og måler nøjagtigt op, så alle mål og pladskrav er overholdt.

Du behøver ikke at have forstand på Garageporte for at bestille en NASSAU Garageport. Med en Tryghedspakke står vores portkonsulenter klar til at give dig professionel rådgivning i hele processen. Vi kommer og måler op, således vi sikrer, at du får produceret en garageport, der passer på millimetermål til dit hus. Vi hjælper dig, hvis du skulle have spørgsmål om din nye Garageport.

Det skaber en tryghed hos dig, at vores medarbejdere sikrer at alle detaljer og pladskrav er overholdt. Vi sørger nemlig for at alt passer korrekt inden vi sætter produktionen i gang.

Hvis du vælger selvmontage gør vi opmærksom på at skinnesystemet skal justeres, så det passer til den enkelte garageport. Vi henviser her til vores montagevejledning, for tilpasning af skinnesystem.

Hvis du vælger en NASSAU Tryghedspakke, gør vi opmærksom på, at din bestilling ikke er bindende før NASSAU har foretaget opmålingen.

Vi tilbyder individuelle løsninger, og i vores webshop kan du designe din Garageport ud fra dine ønsker og behov. Klik her for at tilgå vores webshop

Farve tvivl

Kan du ikke beslutte dig for en farve eller struktur til garageporten? Så kan du bestille prøver gratis. Klik her for at tilgå farveprøveshoppen.