Hvilke farver laves garageporte i?

NASSAU Classic Garageporte findes i 11 standardfarver

Afhængigt af, hvilken model du vælger, så findes der en række standardfarver, som du frit kan du vælge, når du skal designe din garageport . Vores fabrik, som er placeret på Fyn producerer tre forskellige garageporte. De hedder: NASSAU Classic, NASSAU  Softline Granit og NASSAU Woodgrain. I vores webshop kan du designe din egen garageport, så den netop passer efter dine mål, ønsker og behov. Her kan du ligeledes vælge en Garageport farve, som matcher dit hus.

Det rigtige farvevalg til din NASSAU Garageport

Vores NASSAU Classic Garageport findes i 11 standardfarver, som du frit kan vælge af, så den passer til dit hus. Ønskes der en garage farve, som ligger uden for standardfarverne, så har du også mulighed for at indtaste en specifik RAL farvekode – du kan nemlig få Classic og  Woodgrain i alle RAL farver.

Se vores store udvalg af RAL-farvekoder her

Til vores NASSAU Softline Granit Garageport findes der tre forskellige standardfarver, hvorimod til Woodgrain modellen findes der fire forskellige standardfarver. Her har du ligeledes mulighed for at indtaste en specifik farve til din næste garageport. Indvendigt  leveres NASSAU Classic altid i farven gråhvid.

Vi har derfor gjort det muligt, at du kan tage netop dét farvevalg, der passer dig og  dit hus. Vi sætter en ære i at tilbyde kunderne individuelle løsninger.

Vælg din farve i webshoppen eller få prøver sendt hjem til dig

I vores webshop kan du vælge lige den Garageport farve, som passer bedst til dit hus. Du kan nemt og enkelt vælge farven, hvor du samtidig kan se farven i samspil med den type mursten, som dit hus har.

Derudover kan du også gratis bestille farveprøver hjem til dig, så kan du se farven i samspil med huset, samt strukturen på den model, som du har valgt.

Besøg vores webshop her

Kom til farveprøveshoppen.