Hvad koster en garageport?

NASSAU producerer garageporte efter dine ønsker og behov.

Hvad koster en ny Garageport?

I Garageport webshoppen kan du designe Garageporte og se prisen med det samme. Du indtaster mål og ønsker for Garageport, så du er sikker på, at den passer til dine behov og dit hus.
Hvilken farve kan jeg vælge?
Skal det være med eller uden ruder?
Alt dette kan du designe i Garageport webshop, som visuelt viser dig, hvordan din Garageport kommer til at se ud. Er du i tvivl om opmåling, kan du i webshoppen vælge Tryghedspakken, så kommer vores portkonsulent ud og måler op. Vi hjælper naturligvis også med levering og montering, hvis du ikke ønsker en “gør det selv garageport løsning”.

Det er din Garageport – derfor indordner vi os efter dine ønsker, så vi sikrer at du får mest glæde af Garageporten. Du designer, og vi producerer på fabrikken i DANMARK.

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer af Garageporte, som har forskellige overfladestrukturer. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit og NASSAU Woodgrain. Garageport modellerne er funktionsmæssigt ens, men har hver deres unikke udtryk og stil. Ønsker du at læse mere om modellerne kan du klikke her:

Kvalitet i højsædet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og med 49 års erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitet i alle processer. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser. Siden opstarten i 1970 har NASSAU haft kvalitet i højsædet. Vi har vores egen fabrik i Danmark. Vi ønsker nemlig  at give vores kunder den bedste kvalitet og service.

NASSAU GARAGEPORTE LEVERES INDENFOR 2-3 UGER

Har du brug for rådgivning, sidder vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på 6362 2302, hvis du mangler hjælp til din nye Garageport.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)