Hvordan monterer man en garageport?

Hvis du ønsker en gør-det-selv løsning, så er det naturligvis muligt at montere din egen NASSAU Garageport. Du behøver ikke være håndværker for at montere en Garageport fra NASSAU, men du skal dog vide, hvad du laver, så du er sikker på at målene passer. Derfor har vi udarbejdet nogle videoguides, som kan være behjælpelige i processen. Se følgende video og få en introduktion til, hvordan du opmåler bredde, højde, sideplads, overhøjde og rumdybde af din garageport. Når du har målene klar indtaster du garageportens mål.

Se opmålingsvideo her

Når din garageport er leveret har du ligeledes mulighed for selv at montere den. Vi har lavet en komplet video af et montagesystem, som du kan gå igennem trin for trin – den vil give dig en klar idé indikation om, hvordan du monterer din garageport korrekt. Se videoen nedenfor.

Se montagevideo

NASSAU ønsker at gøre det let for kunden – netop derfor har vi samlet en lang række videoguides. Se flere videoer her, hvor du også kan se, hvordan du programmere dit radioudstyr.  

NASSAU hjælper gerne

Ønsker du at NASSAU er med i hele processen, så er det naturligvis også en mulighed. Vi hjælper gerne med opmåling og montage af din NASSAU Garageport, hvor vores uddannede montører kommer ud og monterer din nye Garageport. Det eneste, du derfor skal koncentrere dig om er at designe din Garageport på vores webshop, hvor du kan designe den ud fra dine individuelle ønsker. Det gælder alt fra farve til vinduetype. DESIGN GARAGEPORT HER

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)